Sleutels en sleutelservices

Kan je een veiligheidsdeur zelf plaatsen?

Als je handig bent, kan je alles. Maar om een veiligheidsdeur correct en volgens de voorschriften te plaatsen, zijn ervaring en grondige kennis toch wel aangewezen. Fouten zijn immers snel gemaakt.

kwalitatieve veiligheidsdeur

Veiligheidsdeuren zijn enkel doeltreffend als ze op een correcte manier worden geplaatst

Veiligheidsdeuren hebben enkel nut als ze op een correcte manier en volgens de voorschriften worden geplaatst. Speling rondom het deurblad kan bijvoorbeeld nefast zijn voor een brandwerende veiligheidsdeur. Door deze spleten kunnen vlammen overslaan naar een andere ruimte of kan de temperatuur in die ruimte zodanig oplopen tot alles er vuur vat.

De vakmannen van Inbraakveilig hebben de nodige kennis en ervaring om je veiligheidsdeur te plaatsen zoals het moet. Zo ben je altijd zeker van de kwaliteit en je veiligheid.

Hoe bij ons alles in zijn werk gaat, vertellen we je hieronder.

1. Een Inbraakveilig adviseur maakt met jou een afspraak

Alvorens wij een offerte kunnen opmaken voor de plaatsing van jouw Inbraakveilig veiligheidsdeur, neemt één van onze adviseurs met jou contact op om een afspraak te maken bij jou op locatie. Hij komt bij jou ter plaatse en luistert naar jouw vragen.

2. Opmeting en prijsvoorstel

Onze adviseur luistert naar jouw vragen en zal de bestaande situatie opmeten. Op basis daarvan kan hij je een aangepaste prijsofferte voorstellen. Indien je hiermee akkoord gaat, ondernemen wij meteen actie en plannen we zo snel mogelijk de plaatsing van je nieuwe veiligheidsdeur in. Afhankelijk van de hoogdringendheid (bv.na een inbraak) kunnen wij reeds binnen de 24 uur onze eigen techniekers laten langskomen om je veiligheidsdeur te plaatsen.

Lees hier ook enkele tips om de juiste veiligheidsdeur te kiezen.

3. Plaatsing van jouw veiligheidsdeur

Ons ervaren team plaatst jouw veiligheidsdeur met de grootste zorg voor een perfecte afwerking. Ze overhandigen jou het certificaat en de sleutels en geven je de nodige uitleg: bijbestellen van sleutels, wat bij verlies van een sleutel, enz.

4. Service

Indien je na de plaatsing van je veiligheidsdeur nog vragen hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren. We zijn er om ze te beantwoorden.

Inbraakveilig heeft jarenlange ervaring op het vlak van veiligheidsdeuren, brandwerende deuren en inbraakwerende deuren. Voor een veiligheidsdeur met stijl ben je bij ons op het juiste adres.

Opgelet: een veiligheidsdeur weegt wel wat!

Dat op zich kan al een reden zijn om het ervaren team van Inbraakveilig in te schakelen om jouw veiligheidsdeur te plaatsen. Want ook het vervoer en het ter plaatse brengen van de deur binnen het gebouw kan een hele opgave zijn. Laat dat gerust over aan ons. Zo heb je geen schade aan gebouw of deur.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Prijsaanvraag