Inbraakveilig staat altijd klaar om je te beschermen. Ook in deze bijzondere Corona-tijden. Met dank aan XL Training en onze fantastische medewerkers nu ook “virus-hygiënisch”.

De Oost-Vlaamse televisiezender TV Oost berichtte over ons initiatief in hun journaal van 15 april 2020.

Bekijk de video

Als je per dag over de vloer komt bij 50 tot 80 gezinnen en bedrijven, dan moet dat op een veilige en verantwoorde manier gebeuren, vinden wij.

Daarom ging Inbraakveilig op zoek naar een oplossing en vond die bij XL Group in Gent, een onderneming die actief is in de facilitaire diensten, waaronder ook schoonmaak en trainingen. Hun business unit XL Training ontwikkelde voor ons een specifieke “COVID-19 virus hygiëne protocol” training.

Via een online leerplatform leren onze technici in een training hoe ze bij jou over de vloer kunnen komen – om bv. je alarmsysteem te onderhouden, je camerabewaking te plaatsen of je sloten te vervangen – en het tegelijk veilig kunnen houden voor iedereen.

De training is niet vrijblijvend: er is ook een examen aan verbonden. Is de deelnemer geslaagd, pas dan krijgt hij zijn getuigschrift.

Zowel voor hen als voor jou als klant hebben we een checklist met aandachtspunten. Zo zorgen we er voor dat alle contactpunten gedesinfecteerd worden als we vertrekken, zorgen we er samen voor dat we voldoende afstand kunnen houden, voorzien we de nodige beschermings- en reinigingsmiddelen, …

Kortom: we zorgen voor jouw veiligheid en voor die van onze medewerkers!

Zorg voor jezelf en voor elkaar dus!

Contact

Contact
Prijsaanvraag