Een efficiënt inbraakalarm plaatsen zonder je interieur te krenken; het kan en het moet soms. Gelukkig bestaan er alarmsystemen die deels of zelfs volledig draadloos werken. En dan nog wel zonder in te boeten aan betrouwbaarheid.

Vanzelfsprekend wordt de voorkeur gegeven aan bedrade componenten. Vooral omdat er dan geen batterijen aan te pas moeten komen én omdat bekabelde alarmdetectoren altijd onmiddellijk reageren.

Daarom: bekabeld waar het kan, draadloos waar het moet. Dat is de visie van Inbraakveilig.

Een meerwaarde is het als je alarmcomponenten mooi overgaan in je interieur. Een strak keypad, een design detector, een onzichtbare detectie,…

Inbraakveilig biedt design alarmcomponenten van vooraanstaande en vooruitstrevende merken aan. Met oog voor schoonheid en detail en tegelijk doen wat ze moeten doen: nauwkeurig detecteren, correct bedienen, enz. Inbraakbeveiliging mag ook mooi zijn. Het oog wil ook wat.

Draadloze alarmsystemen

Draadloze alarmsystemen

Als kap- en breekwerk écht geen optie is, heeft Inbraakveilig toch een aantal betrouwbare, draadloze oplossingen. Gedeeltelijk of volledig draadloos.

Touchscreen keypads

Touchscreen keypads

Functioneel, op maat en meteen een streling voor het oog. Touchscreen bediening voor je alarmsysteem is het neusje van de zalm. Inbraakveilig zorgt voor je interieur.

Design detectoren

Design detectoren

Voor wie wat hogere eisen stelt aan esthetiek hebben we ook wel enkele detectie oplossingen die perfect afgestemd kunnen worden op je interieur.

Onzichtbare detectie

Onzichtbare detectie

Soms is het het mooist als iets belangrijk onzichtbaar wordt. Inbraakdetectie die kan ingewerkt worden in je interieur. Niets wat stoort en toch optimaal beveiligd.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag