Sleutels en sleutelservices

Preventieve screening van de beveiliging van je woning: niets dan voordelen!

De beveiliging van je woning is maar zo sterk als de zwakste schakel. 1 zwak punt kan genoeg zijn voor inbrekers om toch binnen te geraken in je woning, ook al ben je op andere punten super beveiligd.

Tot het laatste zwakke punt je beveiliging uitpluizen. Dat is wat je Inbraakveilig adviseur voor jou doet tijdens een preventieve screening.

Zwakke punten en mogelijke verbeteringen worden voor jou in kaart gebracht

Je Inbraakveilig adviseur bekijkt samen met jou de risico’s en de zwakke punten in je beveiliging. De beveiliging van je woning is een samenspel van organisatorische, bouwkundige en elektronische beveiligingsmaatregelen.

Een aantal risico’s zijn soms al zonder kosten en moeite te vermijden door het aanleren van goede gewoonten.

Het sluitwerk van je ramen en deuren kan soms met kleine ingrepen een heel stuk veiliger gemaakt worden. Aanvullend kunnen soms elektronische hulpmiddelen aangereikt worden om je beveiliging helemaal te optimaliseren.

Je krijgt een neutraal advies

​Een slotenmaker zal zeggen: “met een alarmsysteem kom je te laat want dan zijn de inbrekers al binnen”!

Een alarminstallateur zal zeggen: “als ze willen, geraken ze overal binnen en dan mogen ze niet alle tijd krijgen om hun slag te slaan”.

Eigenlijk hebben ze allebei gelijk.

Inbraakveilig is beiden: zowel slotenmaker als erkend beveiligingsinstallateur. Dat garandeert een neutraal, compleet en correct beveiligingsadvies.

Je bent beter beveiligd

Het samenspel van elektronische en mechanische beveiligingsmaatregelen kan de beveiliging van je woning naar een hoger niveau tillen.

Je woning wordt zodanig onaantrekkelijk voor inbrekers dat ze er gewoon niet aan beginnen. En dat is nu net de bedoeling!

Audit en prijs Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag