Alarmsystemen worden aangestuurd door alarm detectors. Als deze bewegingsmelders niets “zien” of “misleid” worden, kunnen de alarmsystemen geen alarm slaan.

Een (node)loos alarm is aan de andere kant ook iets wat je wilt vermijden. Het belang van een betrouwbare bewegingsmelder is daarmee overduidelijk.

Voor de beveiliging van bedrijven die geclassificeerd zijn als hoog risico, grijpt Inbraakveilig wel eens naar het gamma bewegingsmelders van RISCO. Ook de plafond detector van RISCO is met zijn uitzonderlijk hoge installatiehoogte uniek in zijn soort en maakt hem geschikt voor betrouwbare inbraakdetectie in loodsen, magazijnen en productiehallen.

De RISCO iWISE® QUADSEQ alarm detector

Zowel de wanden als het centrum van de ruimte beveiligd

De iWISE® QUADSEQ Grade 3 bevat twee onafhankelijke detectors in één enkele behuizing. Wanneer gemonteerd in de hoek van een ruimte, dekt één detector de twee muren (zijkant), terwijl de tweede detector het centrum van de ruimte dekt. Wanneer een indringer de ruimte via een deur of venster betreedt, gaat het 1ste alarm af (zijkant). Wanneer de indringer zich daarna naar het midden van de ruimte begeeft, gaat de tweede detector ook af en biedt een sequentieel bevestigend alarm.

Dit maakt de bewegingsmelder bijzonder geschikt voor inbraakdetectie in hoog risico Graad 3 omgevingen. Deze alarm detector voldoet ook aan de Belgische INCERT norm. Waarom is dit belangrijk?

lees meer

De RISCO LuNAR Industrial alarm detector

De meest intelligente 360° plafond detector

De Industrial LuNAR™ Grade 3 van RISCO is de meest intelligente 360°plafond detector die er op de markt beschikbaar is. Deze bewegingsmelder heeft een montagehoogte van maximaal 8,60 meter!

Als enige plafond detector, uitgerust met Anti-Cloak™ technologie, ontdekt hij de camouflagepogingen van indringers en levert hij de hoogste prestaties, zelfs bij hoge temperaturen in een magazijn.

Deze alarm detector voldoet aan de strengste eisen en dus ook aan de Belgische INCERT norm. Waarom is dit belangrijk?

lees meer

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag