Camerabewaking

Hou altijd en overal een oogje in het zeil

Of op zoek naar camerabewaking voor je woning? >
camerabewaking voor bedrijf op grote Android TV
HomeHome (bedrijf)Camerabewaking

Een vakkundig geplaatste camerabewaking op je bedrijf levert een enorme bijdrage aan de veiligheid van je medewerkers en jezelf. Het camerasysteem kan actief ingezet worden – om indringing te detecteren en te melden – en/of passief – om feiten vast te leggen. Een bedrijf dat beveiligd is met een camerasysteem wordt minder snel “uitgekozen” door dieven en inbrekers. Bewakingscamera’s hebben duidelijk een ontradend effect.

Maar meteen hou je ook een vinger aan de pols van je bedrijf. Is iedereen aanwezig? Zijn de deuren en poorten wel gesloten? Maar ook: is het druk in je zaak? Een camerasysteem kan je zelfs helpen bij de organisatie van je logistiek en zelfs je marketing.

Voor een veilig en gerust gevoel

Je camerabewaking altijd op de uitkijk

Wil je jouw medewerkers en jezelf beter beschermen? Wil je jouw goederen binnen en buiten je zaak goed bewaken? Wil je inbrekers en dieven afschrikken en je bedrijf beter beveiligen? Vermoed je interne fraude of diefstal?

Met een camerabewaking van Inbraakveilig kan je altijd en overal een oogje in het zeil houden… waar je ook bent.

Altijd en overal

Altijd en overal

camerabewaking met volledige controle op afstand

Bekijk de livebeelden of opnames op je smartphone, tablet, laptop of PC. Met ons uitgekiend camerasysteem heb je zelfs vanop afstand volledige controle. Altijd en overal dus.

op je smartphone
Details dag en nacht

Details dag en nacht

resolutie en licht-gevoeligheid van een bewakingscamera

Je wil altijd kunnen rekenen op duidelijke camerabeelden; op klaarlichte dag maar ook in het holst van de nacht. Resolutie en licht-gevoeligheid spelen hierbij een hoofdrol.

dag & nacht camera's
Analoge of IP camera's

Analoge of IP camera's

in functie van jouw cameraproject

Inbraakveilig plaatst zowel netwerk “IP camera’s” als high-resolution analoge camera’s en bekijkt wat voor jou het efficiëntst en rendabelst is. Beide technieken hebben namelijk hun voordelen.

vergelijking IP / analoog
Alarmering bij onheil

Alarmering bij onheil

met intelligente bewakingscamera's

Slimme camera’s met intelligente detectie en bewakingscamera’s met artificiële intelligentie sturen bijvoorbeeld een melding naar je smartphone of tonen een pop-up op je PC.

detectie met camera's
Verzekerde opname

Verzekerde opname

camerabewaking met beveiligde opname

Hoogst betrouwbare en beveiligde recorders kunnen aangevuld worden met back-up opname van camerabeelden in the Cloud en eventueel op SD-card in de bewakingscamera.

camerabewaking opname

Flexibele formules

Je camerabewaking aankopen of leasen met de ALL-INbraakveilig formule

Een camerabewaking aankopen en afschrijven over een bepaalde periode – of inboeken als vaste kost met een maandelijkse factuur. Naargelang je specifieke situatie en andere financieringsbehoeften kan het één al interessanter zijn dan het andere.

Camerabewaking kopen, leasen of huren

De juiste bewakingscamera

op de juiste plaats

De cameraspecialisten van Inbraakveilig zorgen voor de juiste bewakingscamera op de juiste plaats. Een efficiënte camerabewaking is immers méér dan alleen maar 4, 5 of 6 camera’s omhoog hangen.

Het cameraplan

Snel en gemakkelijk

beelden opzoeken met smart & forensic search

Niet langer zoeken als naar een speld in een hooiberg om belangrijke gebeurtenissen te vinden, dankzij de ingebouwde intelligentie in je camerasysteem. Slimme of zelfs “forensische” zoekmogelijkheden brengen je snel en gemakkelijk naar de opnames die je zoekt.

Slimme camerabewaking

BlueShield van Inbraakveilig

het virtuele schild rond jouw bedrijf beschermt 24/7 wat kostbaar is

Stel je voor dat je inbrekers zou kunnen detecteren én afschrikken, nog vóór ze een inbraakpoging kunnen wagen en nog vóór ze schade hebben kunnen aanrichten!

Dàt kan BlueShield, een innovatief totaalbeveiligingsconcept waarbij nauwkeurige alarm sensoren en intelligente camerabewaking samenwerken om je bedrijf al aan de buitenkant te beveiligen.

Hoe werkt het?

BlueShield vormt een onzichtbaar beschermingsschild rond je bedrijf. Het gebruikt daarvoor de intelligentie van de slimme camera’s en de verfijnde bewegingsdetectie van de sensoren en detectoren van je alarmsysteem. Het is de unieke uitbreiding van je inbraakdetectiesysteem binnen in het gebouw met een extra beveiligingsperimeter buiten rondom.

meer over BlueShield

Contacteer ons Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country

De investeringen in beveiliging kunnen, naast de gewone afschrijvingen, van een bijkomende aftrek van 20,5% genieten, namelijk de “Aftrek voor investering”.

investeringsaftrek voor beveiliging

Ook de kosten voor het leveren van bepaalde beveiligingsdiensten zijn aftrekbaar als beroepskosten, tot 120% (in plaats van 100%).

aftrek van beroepskosten voor beveiliging

Door de beveiliging van je werkomgeving te verhogen, beperk je niet alleen het risico op diefstal, inbraak of een overval maar ook de financiële gevolgen ervan. Bovendien creëer je een zorgeloze werksfeer voor jou en je werknemers. Waarom zou je nog onnodige risico’s nemen?

Vertrouw op een expert

Investeren in een camerabewaking die zijn doel mist,
is weggegooid geld

Inbraakveilig heeft de ervaring en de expertise in huis om een camerasysteem te installeren dat aan je verwachtingen voldoet. Onze camerabewakingsspecialisten zijn op de hoogte van snel evoluerende technieken en technologieën.
Inbraakveilig heeft in de afgelopen jaren enorm geïnvesteerd in mensen en middelen hiervoor. Het doel: voor jou een uiterst efficiënt camerasysteem ontwerpen en installeren. Tevredenheid is een must. Dat verklaart meteen de enorme groei van deze afdeling.

Wetgeving camerabewaking

over de camerawet, privacy en GDPR

Als je een bewakingscamera laat installeren voor je bedrijf, zijn daar rechten en plichten aan verbonden. Zo zijn er bepaalde richtlijnen o.a. over de registratie van je camerasysteem, moet je rekening houden met de privacywetgeving en heeft de overheid spelregels voor camerabewaking uitgevaardigd.  We hebben ze overzichtelijk samengebracht voor jou.

Wetgeving camerabewaking
Vivotek
Milestone
Dahua Technology
Sefica
Bosch
Sony
 
Prijsaanvraag