Blue Shield

Detecteren en afschrikken
nog vóór een inbraak

Blue Shield
Blue Shield

BlueShield van Inbraakveilig

Om je woning te beschermen, installeer je eerst een inbraakdetectiesysteem binnen. Maar een poging tot inbraak gaat vaak gepaard met materiële – soms zelfs emotionele – schade. Is voorkomen dan niet beter dan genezen? Ongetwijfeld wel.

BlueShield detecteert ongewenste bezoekers zodra ze een voet zetten op je domein, nog vóór ze de beveiligde woning bereiken. Het slimme, preventieve beveiligingssysteem slaat alarm vóór een mogelijke inbraak plaatsvindt en voorkomt zo eventuele schade.

Blue Shield perimeterdetectie

 • BlueShield detecteert bezoekers zodra ze een voet zetten op je domein, nog vóór ze je woning bereiken. Het intelligente beveiligingssysteem slaat alarm vóór een mogelijke inbraak plaatsvindt en voorkomt zo eventuele schade.
  Toegegeven, op dat vlak doet BlueShield net hetzelfde als een ‘gewoon’ perimetrisch detectiesysteem. Anderzijds wordt elk potentieel gevaar wel geregistreerd door de camera’s. En wat het slimme systeem zo bijzonder maakt: het risico op ongewenste alarmen wordt tot een absoluut minimum herleid.
 • BlueShield is een slimme aaneenschakeling van bewegingsdetectoren en intelligente camera’s als een soort onzichtbaar schild rond je woning. Een extra beveiligingsperimeter buiten als uitbreiding op je inbraakdetectiesysteem binnen.
 • Hoe werkt het? Naast het inbraakdetectiesysteem in je woning worden bewegingssensoren en intelligente camera’s geplaatst op elke vrije gevel aan de buitenkant van je woning. De slimme interface van BlueShield (de Checkbox) communiceert constant met buitendetectoren en camera’s die beweging detecteren. Registreert de detector iets, dan vraagt de interface bevestiging aan de intelligente camera in dezelfde zone. Detecteren ze beiden ‘iets’, dan slaat het systeem alarm.

Voordelen

 • Je voorkomt schade
  De sensoren en camera’s detecteren elke beweging. Het intelligente beveiligingssysteem analyseert en besluit om al dan niet actie te ondernemen vóór een mogelijke inbraak plaatsvindt. Je woning is preventief dus beter beveiligd. Je investeert zo in je gemoedsrust.
 • Je beperkt ongewenste alarmen
  Detectoren zijn gevoelig voor bewegingen van dieren, bomen en struiken. Intelligente camera’s zijn dan weer lichtgevoelig (koplampen, veranderende weersomstandigheden). Door ze slim te combineren, neutraliseer je de beperkingen van elk systeem afzonderlijk.
 • Je hebt totale controle
  Dreigt er gevaar, dan word je onmiddellijk verwittigd en ontvang je de beelden op je smartphone. Met de app heb je totale controle en kan je meteen reageren: laat een waarschuwingssignaal horen, buitenverlichting oplichten of de sirene loeien. Of schakel het alarm weer uit bij loos alarm.

Altijd in het oog: hoe werkt Blueshield?

BlueShield-detectoren en -camera’s worden aangestuurd door de Checkbox, een slimme interface. De Checkbox communiceert permanent met de camera’s die beweging kunnen detecteren, maar ook met de buitendetectoren via de inbraakcentrale.

Registreert de detector iets, dan vraagt de interface bevestiging aan de camera in dezelfde zone. Detecteren ze beiden ‘iets’, dan is het geen loos alarm. Buitendetectoren zijn gevoelig voor huisdieren, vogels, beweging van bomen en struiken.

Intelligente camera’s zijn dan weer lichtgevoelig: auto-koplampen of veranderende weersomstandigheden. Detectiebevestiging beperkt het aantal ongewenste alarmen.

Geeft professioneel advies:

beveiligingssystemen evolueren voortdurend en dan is het soms moeilijk om te kiezen. Een Security Expert adviseert je met kennis van zaken en begeleidt je stap voor stap naar de beveiligingsoplossing die het best bij je past.

Staat voor optimale service:

de installatie van je beveiliging gebeurt  deskundig: elk bewakings- en detectiesysteem beantwoordt aan de geldende normen en aan de hoge verwachtingen die in jouw project worden gesteld. Je geniet topservice, ook na verkoop.

Verdeelt kwaliteitsmerken:

kies voor kwaliteit – het gaat immers om je veiligheid. Bij een Security Expert vind je een volledig gamma hoogtechnologische  systemen van de beste merken. Zowel voor inbraakdetectie, camerabewaking, brand-detectie en toegangscontrole.

Is de referentie in de regio:

investeren in veiligheid is vertrouwen op de expertise van een Security Expert. Hij wordt gesteund door een sterk nationaal netwerk, dat maakt van hem een absolute specialist in beveiliging en beslist ook dé referentie  in je regio.

Service na verkoop

(onderhoud, gebruikersboekje,
garantie, …)

Contacteer ons Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag