Snelle branddetectie

Beveilig je gezin tegen levensbedreigend gevaar

Snelle branddetectie
HomeBranddetectie

Een woningbrand is helaas niet iets wat alleen je buren kan overkomen. Loop geen risico en plaats betrouwbare branddetectoren in je woning.

De juiste branddetector op de juiste plaats, dat is dan essentieel. Onze experten houden daar bij de plaatsing rekening mee, zodat jij en je gezin optimaal beschermd zijn.

Van autonome rookmelders tot gekoppelde installaties: wij bekijken samen met jou welk systeem bij jouw woning past.

In België zijn er elk jaar zo’n 20.000 branden. Vorig jaar vielen daarbij 56 doden. Die cijfers tonen aan dat brandbeveiliging geen overbodige luxe is.

Woon je in Vlaanderen? Dan is het vanaf 1 januari 2020 wettelijk verplicht om op elke verdieping van jouw woning minstens één rookmelder te hebben.

Ga voor een brandalarm van Inbraakveilig om je gezin en bezittingen te beschermen.

Autonoom of geïntegreerd

Autonoom of geïntegreerd

Kies je voor autonome rookmelders, dan gaat enkel het alarm af in de kamer waar rook wordt gedetecteerd. Gekoppelde rookmelders zijn dan weer hoorbaar in elke ruimte waar een brandalarm hangt. Het systeem kan ook geïntegreerd worden in andere beveiligingsinstallaties, zoals jouw inbraakalarm.

Meer info
Correct geplaatst

Correct geplaatst

Het is niet alleen belangrijk om de juiste rookmelder te hebben, het is ook cruciaal dat die op de juiste plaats hangt. Een goede brandmelder op de verkeerde plaats detecteert het gevaar te traag. Onze experten houden bij de installatie rekening met de plaatsingsvoorschriften.

Meer info
VOOR ELK INTERIEUR

VOOR ELK INTERIEUR

Een betrouwbaar brandalarm is uiteraard het allerbelangrijkste, maar wij begrijpen dat het systeem liever niet vloekt met de rest van jouw interieur. Met ons oog voor detail en design ontwerpen wij een gebruiksvriendelijk systeem dat past bij jouw woning. Je kan ook kiezen voor een draadloos brandalarm.

meer info
MEERDERE GEVAREN

MEERDERE GEVAREN

Niet enkel brand is een gevaar voor jou en je gezin. Denk maar aan CO-vergiftiging of gas- en waterlekken. Bescherm je ook tegen die risico’s met onze complete beveiligingssystemen.

meer info
brandpreventie

brandpreventie

Een betrouwbaar branddetectiesysteem is cruciaal, maar ook andere maatregelen kunnen je gemoedsrust verhogen. Wil je graag een vluchtplan opstellen om jezelf en je gezin in veiligheid te brengen? Onze experten helpen je graag verder met nuttige preventiemaatregelen.

meer info

De juiste branddetector

Van kamer tot kamer

Het is belangrijk dat de juiste branddetector op de juiste plaats wordt geïnstalleerd. Heb je een open haard in de woonkamer? Dan moet daar rekening mee gehouden worden om het juiste type alarm te kiezen.

Bekijk samen met onze experten alle opties om jouw brandbeveiliging correct samen te stellen.

Lees verder

Vertrouw op een expert

Kies voor betrouwbare brandbeveiliging

Of je nu gaat voor autonome rookmelders of voor een complete brandmeldinstallatie: onze experten plaatsen de alarmen zoals het hoort. Ze weten hoe ze jouw woning het beste kunnen beschermen tegen brand.

Wil je beginnen met enkele goede preventiemaatregelen? Wij geven je graag advies over branddeuren, branddekens of een vluchtplan.

Contacteer ons Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Detnov
Ei electronics
Sefica
Bosch
Satel
 
Prijsaanvraag