Je beveiligingscamera's van het beste merk

Onze topmerken met hun highlights

Camerabewaking
HomeCamerabewakingBeste merken

Inbraakveilig installeert beveiligingscamera’s van topmerken. De ene camera wordt gekozen omwille van een bijzondere kwaliteit, bv. Starlight lichtgevoeligheid. Een andere kan dan weer gekozen worden in functie van het budget. Elke beveiligingscamera wordt perfect afgestemd op de specifieke vereisten in een welbepaalde situatie.

Inbraakveilig biedt ook open platform oplossingen aan. Daardoor is het niet noodzakelijk om bij beveiligingscamera’s van 1 bepaald merk te blijven. De opname-oplossing kan dan eender welke camera van gelijk welk merken aan.

Camerasystemen voor woningen zijn doorgaans iets eenvoudiger. Hier is het dan ook perfect mogelijk om een ideaal camerasysteem samen te stellen met beveiligingscamera’s van eenzelfde topmerk.

Als we spreken over een camerasysteem komt daar, naast de beveiligingscamera, ook nog opname-apparatuur aan te pas. Met deze “recorders” kunnen de beelden worden getoond en opgenomen. De merken hieronder beschikken over een eigen lijn opnametoestellen. Deze zijn dan ook ideaal afgestemd op de mogelijkheden van de camera’s van hun merk.

Maar het kan ook soms nodig zijn om beveiligingscamera’s van verschillende merken door elkaar te gebruiken. Of voor camerasystemen met een groter aantal camera’s. Dan worden cameraservers geïnstalleerd waarbij door middel van software de beelden kunnen worden getoond en opgenomen. In het vakjargon Video Management Software of kortweg VMS.

img

Bosch Video Management System

Aangevuld met hun Video Recording Management, VRM, kunnen camerasystemen met wel meer dan duizend beveiligingscamera’s niet alleen gevisualiseerd en opgenomen, maar ook geanalyseerd …

Meer over
img

Milestone VMS

De Milestone VMS is een open platform software die het mogelijk maakt om zowat elke professionele beveiligingscamera te integreren in een camerasysteem.

Meer over
img

SONY beveiligingscamera

SONY produceert als wereld marktleider dé toonaangevende beeldsensors die in zowat elke betere beveiligingscamera te vinden zijn.

Meer over
img

Vivotek beveiligingscamera

Vivotek is een Taiwanese beveiligingscamera fabrikant. Het merk onderscheidt zich op vlak van doordacht en robuust design van hun camera’s.

Meer over
img

Bosch beveiligingscamera

Bosch is de wereldleider in intelligente beveiligingscamera’s. Vooral dankzij de ontwikkelingen in hun automotive peiler die “gedeeld” kunnen worden met hun beveiligingscamera’s.

Meer over
img

Dahua Technology beveiligingscamera

Camera’s van ‘s werelds tweede grootste beveiligingscamera producent. Het merk blinkt uit in continue innovatie en heeft een enorm ruim productaanbod. Een Dahua beveiligingscamera is …

Meer over
img

Sefica beveiligingscamera

Sefica is het Belgisch huismerk van een Security Expert. Met een Sefica beveiligingscamera krijg je altijd waar voor je geld. De uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding maakt van …

Meer over

Vertrouw de studie van je camerabewaking toe aan een specialist. Vertrouw op Inbraakveilig.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Prijsaanvraag