Camerabewaking voor thuis

De beste merken

Camerabewaking
HomeCamerabewakingBeste merken

Camerabewaking kopen? Inbraakveilig installeert bij jou thuis beveiligingscamera’s van de beste merken. Wil je een camera met bijzondere kwaliteiten, zoals Starlight lichtgevoeligheid? Of liever een écht budgetvriendelijke bewakingscamera. 

Onze ervaren camerabewaking installateurs zorgen ervoor dat elke camera perfect afgestemd is op jouw specifieke vereisten en jouw woning.

Inbraakveilig biedt ook open platform oplossingen aan. Daardoor is het niet noodzakelijk om bij beveiligingscamera’s van één bepaald merk te blijven. De opname-oplossing kan dan eender welke camera van gelijk welk merken aan. Camerasystemen voor thuis zijn doorgaans iets eenvoudiger. Hier is het dan ook perfect mogelijk om een ideaal camerasysteem samen te stellen met beveiligingscamera’s van eenzelfde topmerk.

Als we spreken over een camerasysteem komt daar, naast de beveiligingscamera, ook nog opname-apparatuur aan te pas. Met deze “recorders” kunnen de beelden worden getoond en opgenomen. De merken hieronder beschikken over een eigen lijn opnametoestellen. Deze zijn dan ook ideaal afgestemd op de mogelijkheden van de camera’s van hun merk.

Maar het kan ook soms nodig zijn om beveiligingscamera’s van verschillende merken door elkaar te gebruiken. Bijvoorbeeld bij camerasystemen met een groter aantal camera’s. Dan worden cameraservers geïnstalleerd met specifieke software. In het vakjargon Video Management Software of kortweg VMS.

Bosch Video Management System

Bosch Video Management System

Aangevuld met hun Video Recording Management, VRM, kunnen camerasystemen met wel meer dan duizend beveiligingscamera’s niet alleen gevisualiseerd en opgenomen, maar ook geanalyseerd …

Meer over
Milestone VMS

Milestone VMS

De Milestone VMS is een open platform software die het mogelijk maakt om zowat elke professionele beveiligingscamera te integreren in een camerasysteem.

Meer over
SONY beveiligingscamera

SONY beveiligingscamera

SONY produceert als wereld marktleider dé toonaangevende beeldsensors die in zowat elke betere beveiligingscamera te vinden zijn.

Meer over
Vivotek beveiligingscamera

Vivotek beveiligingscamera

Vivotek is een Taiwanese beveiligingscamera fabrikant. Het merk onderscheidt zich op vlak van doordacht en robuust design van hun camera’s.

Meer over
Bosch beveiligingscamera

Bosch beveiligingscamera

Bosch is de wereldleider in intelligente beveiligingscamera’s. Vooral dankzij de ontwikkelingen in hun automotive peiler die “gedeeld” kunnen worden met hun beveiligingscamera’s.

Meer over
Dahua Technology beveiligingscamera

Dahua Technology beveiligingscamera

Camera’s van ’s werelds tweede grootste beveiligingscamera producent. Het merk blinkt uit in continue innovatie en heeft een enorm ruim productaanbod. Een Dahua beveiligingscamera is …

Meer over
Sefica beveiligingscamera

Sefica beveiligingscamera

Sefica is het Belgisch huismerk van een Security Expert. Met een Sefica beveiligingscamera krijg je altijd waar voor je geld. De uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding maakt van …

Meer over

Vertrouw de studie van je camerabewaking toe aan een specialist. Vertrouw op Inbraakveilig.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag