SALTO toegangscontrole

Goodbye sleutels!

SALTO toegangscontrole

TIP: Neem geen beslissingen over je toegangscontrole vooraleer je meer weet over de SALTO toegangscontrole systemen.

SALTO is een Spaans toegangscontrolesysteem dat veilige access control lezers combineert met even veilige sloten en sluitingsmechanismen. Het is “elektromechanisch deurbeslag” dat gemonteerd wordt op de deur zelf en past op zowat elke deur. Voor binnendeuren is er geen bekabeling nodig. Het systeem werkt draadloos – maar zonder wi-fi of wat dan ook. Het toegangsbeheer kan perfect vanaf een gebruiksvriendelijk App.

Het systeem is perfect voor gezinnen die regelmatig personeel over de vloer krijgen; de poetsvrouw, de kinderoppas, een gezinshulp, enz. Maar ook voor advocaten, notarissen, dokters en andere vrije beroepers is dit systeem een aanrader.

Draadloze toegangscontrole zonder wifi?

Draadloze toegangscontrole maar zonder wi-fi of andere radioverbindingen … hoe kan dat?

Inderdaad, geen zorgen meer over draadloze ontvangst. Zo ben je er altijd zeker van dat je systeem feilloos werkt.

Hoe werkt het dan wel?

Het zijn de toegangsbadges en kaarten die communiceren met de access control lezers. Alle geüpdatete toegangsrechten worden met slimme lees- en schrijf technologie “verspreid” onder alle toegangslezers op de sloten in je woning. Dat kan gaan over geschrapte toegangsrechten maar ook over lage-batterij statussen van de lezers, enz.

En hoe werkt dat slot dan?

Ook de SALTO sloten zijn geniaal. De code- en badge-lezers zijn ingebouwd in het deurbeslag of zelfs op de cilinder. Geen centimeter kabel nodig en geen wi-fi gedoe! Het deurbeslag werkt nl. op batterijen! Dat kan omdat er zo goed als geen energie verbruikt wordt om een slot te openen. Zo is een batterij goed voor maar liefst 80.000 bewegingen! Bovendien word je tijdig gewaarschuwd als de batterijspanning van een bepaalde lezer te laag zou worden.

En kan dat dan overal?

De SALTO cilinders en sloten passen op zowat elke deur; op zowel binnen- als buitendeuren. Zelfs voor bv. antieke deuren of glazen deuren – waarvoor bedraad elektronisch beslag geen optie is – is dit de oplossing.

En op welke manier worden dan de toegangsrechten, kaarten en badges beheerd?

Met een programmatiekaart of met eenvoudige software; het kan beiden. Het SALTO access control systeem wordt bestuurd vanuit gebruiksvriendelijke, overzichtelijke PC software of vanuit een handige App. Je kan daarin bepalen wie – waar -wanneer naar binnen kan, batterijstatussen uitlezen van alle sloten, tijdschema’s instellen, enz.. Een logboek geeft je zicht op wie er een slot geopend heeft.

De badges en kaarten worden aangemaakt met een draagbaar programmeertoestel, een zgn. PPD (portable programming device).

En is dat dan allemaal wel veilig?

Uiteraard! Veiliger dan welke toegangscontrole dan ook!

Want de SALTO badges en kaarten zijn beveiligd tegen kopiëren. Het beveiligingsrisico met “gekloonde” badges – zoals dat al uitgebreid in het nieuws kwam – loop je niet met SALTO! De badges en kaarten zijn geëncrypteerd en beveiligd tegen kopiëren.

Een elektronisch deurbeslag met codeklavier biedt desgewenst nog meer zekerheid. Bovenop de controle van de badge moet de gebruiker dan ook zijn of haar persoonlijke code telkens invoeren.

Ook het mechanisch gedeelte is bijzonder veilig. Degelijk sluitwerk dat voldoet aan alle normen. SALTO biedt bv. ook insteeksloten van hoogwaardige kwaliteit met zelf-vergrendelende nachtschoot die compatibel zijn met DIN-slotkasten. SALTO doet er alles aan om te verzekeren dat een deur goed afgesloten wordt. Met nog andere oplossingen kan je bv. de deur nog altijd vergrendelen met de klassieke sleutel.

Ook aan algemene veiligheid werd vanzelfsprekend gedacht. Het slot kan altijd van binnenuit worden geopend; de zogenaamde “anti-paniekfunctie”.

Last but not least kent Inbaakveilig beter dan wie ook de mogelijkheden om SALTO access control uit te breiden met bv. super veilige motor-aangedreven meerpunts-vergrendelingen.

En is dit systeem ook geschikt voor mijn woning?

Vanaf het moment dat je ook nood hebt aan een vorm van toegangscontrole op binnendeuren is het SALTO access control systeem altijd een aanrader.

SALTO access control

SALTO access control

Zonder bekabeling maar zonder zorgen over draadloos bereik. Nieuwe of aangepaste toegangsrechten verspreiden zich “als een virus” over het netwerk van lezers en badges. Het elektronisch beslag met geïntegreerde lezer past op zowat elke deur. Het systeem wordt aangestuurd door volwaardige access control beheerssoftware.

Elektronische sturing van mechanisch sluitwerk

Elektronische sturing van mechanisch sluitwerk

Een sluitende beveiliging met een elektronische sturing van hoogwaardige mechanische sloten. Uiteraard wordt de volledige toegangscontrole beheerd vanuit een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke software. Zowel server-client oplossingen als cloud systemen met verschillende gebruikers en zelfs verschillende sites zijn mogelijk.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag