Beveiliging voor KMO en industrie

Elke KMO en iedere industrie heeft specifieke beveiligingsnoden. Als totaal-beveiligingsinstallateur nemen wij je heel wat zorgen uit handen. Veiligheid is immers een belangrijke verantwoordelijkheid. Maar ook comfort voor personeel en bezoekers speelt een steeds grotere rol.

Beveiliging voor KMO en industrie

Wij zijn immers slotenmaker én beveiligingsinstallateur; 2-in-1 dus. Je hoeft dus niet meer wakker te liggen van de brand- of inbraakbeveiliging in je bedrijf. En evenmin van alles wat met sloten en sleutels te maken heeft! 1 enkel adres: Inbraakveilig. Je vereenvoudigt er bovendien je administratie aanzienlijk mee. Zo bespaar je meteen ook heel wat tijd.

Brandalarm en branddetectie

Van rookmelders en brandcentrales tot aspiratiesystemen, detectie-beams en thermische branddetectiecamera’s. Complete brandmeldinstallaties voor de kleinere onderneming (waaraan bv. ook koepelsturingen, deurmagneten, noodverlichting, sprinklerinstallaties kunnen gekoppeld worden) tot en met grote industriële gebouwen, productiehallen en opslagruimten.

Behalve het plaatsen en onderhouden van de brandbeveiliging, helpen wij je ook op weg met alle procedures i.v.m. keuring. Daarnaast zorgen we er ook voor dat alles conform de regelgeving i.v.m. brandveiligheid wordt uitgevoerd.

Brandalarm

Pictogrammen

reglementaire evacuatie pictogrammen, locatieaanduidingen voor brandblussers, handbrandmelders, enz.

Brandblussers

schuimblussers, poederblussers, CO2 brandblussers, enz.

Noodverlichting en paniekverlichting

aanduiding van de vluchtwegen en nooduitgangen bij brand of paniek.

Anti-panieksloten en paniekbalken

zorgen er voor dat de uitgangen niet belemmerd worden voor je klanten en je personeel bij brand of paniek.

Gepantserde deuren

bv. branddeuren RF30 en RF60 om ervoor te zorgen dat brand niet overslaat naar belangrijke ruimtes.

Camerabewaking

om te waken over de veiligheid van personeel en bedrijfsmiddelen maar ook over bedrijfsprocessen zoals bv. de monitoring van machines.

Camerabewaking

ontraadt inbrekers, overvallers en allerhande fraudeurs en tegelijk is het mogelijk om altijd en eender waar een oogje in het zeil houden via de camera’s.

We plaatsen de camerabewaking in regel met de privacywetgeving en verzorgen het onderhoud ervan. Daarnaast helpen wij je ook graag op weg met de administratieve procedures i.v.m. privacy en registratie.

Camerabewaking

Sloten en sleutels

sleutelplan, veiligheidssloten, veiligheidscilinders, kopieer-beveiligde veiligheidssleutels, veiligheidsbeslag, meerpuntssluitingen, enz.

Veilige sloten

Alarmsystemen

inbraakbeveiliging buiten de openingsuren maar ook meer veiligheid tijdens de openingsuren (zoals hold-up-knoppen en videoverificatie). We plaatsen en onderhouden alarmsystemen conform INCERT.

Alarmsystemen

Mistgenerators

uiterst doeltreffend bij een overval. De ruimte wordt binnen luttele seconden gevuld met een ondoorzichtige mist.

Mistgenerator

Kluizen en safes

beveiligde archief- en documentkasten, data-safes, vloer- en muurkluizen maar ook afroom- en afstortkluizen beschermen de meest vitale en kostbare zaken en zorgen voor meer veiligheid.

Brandkasten

Toegangscontrole

biedt veiligheid en comfort met toegangscodes, -badges of kaarten of zelfs biometrisch met gezichtsherkenning of vingerafdruk.

Elektronische access control kan doorgaans volledig vanaf het bureau beheerd worden. Ingewikkeld gedoe met sleutels voor het personeel maar ook tijdrovende en dure verplaatsingen zijn daarmee verleden tijd.
De toegangscontrole kan evt. geïntegreerd worden in de camerabewaking, de video-parlofonie of het inbraakalarm, of vice versa.

Access control

24/7 slotenmaker dienst

Vanuit onze 4 vestigingen is er altijd wel iemand snel ter plaatse om te depanneren. Tegelijk wordt alle administratie hierrond sterk vereenvoudigd.

Service en onderhoud

Onze onderhoudsploegen zorgen er voor dat de beveiliging van je bedrijfssite en bedrijfspand altijd feilloos werkt.

Meldkamer

Een 24/7 bewakingsdienst die we je kunnen aanbieden voor brandcentrales en alarmsystemen, eventueel met videoverificatie (verplicht bij het plaatsen van hold-up knoppen).

Camerabewaking

kan behalve voor beveiligingsdoeleinden ook gebruikt worden om beter inzicht te krijgen in organisatorische knelpunten. En dit zelfs tegelijkertijd. Denk maar aan personeelsbezetting en monitoring van de efficiëntie van het productieproces. 1 beeld zegt soms meer dan 1000 woorden!

Slimme camera's

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Contact
Prijsaanvraag