Een alarmsysteem voor je woning

Om tijdig "alarm" te slaan

Alarmsysteem
HomeAlarmsysteem
alarmsysteem BOSCH betrapt inbreker

Jouw huis goed beveiligen? Dat doe je met een degelijke inbraakbeveiliging en een goed alarmsysteem in je woning. Wanneer je aan de buitenkant van je huis een bewakingscamera hebt hangen, zal dat inbrekers afschrikken. Ook een buitenalarm kan je een hele hoop miserie besparen.

Het is belangrijk dat een bedraad of draadloos alarmsysteem correct geïnstalleerd wordt. Dat laat je best doen door een erkend installateur. Onze adviseurs staan vrijblijvend voor jou klaar en beantwoorden graag al jouw vragen over camerabewaking, alarmsystemen, veiligheidssloten, buitenalarmen enzovoort. 

Vraag hier je prijs aan

Inbraakstatistieken - pleiten voor inbraakbeveiliging

Er waren 51.617 woninginbraken in 2018. Dat zijn 141 inbraken per dag. Elk jaar wordt in België 1 woning op 40 getroffen door een inbraak.

Statistieken die aantonen dat het nodig is om je woning goed te beveiligen. Wie het al meegemaakt heeft, zal het hier zeker mee eens zijn.

Met een betrouwbaar alarmsysteem van Inbraakveilig bescherm je wat waardevol is en voel je je veilig … 100% – altijd!

Meer feiten en statistieken
Een betrouwbaar alarmsysteem

Een betrouwbaar alarmsysteem

Een alarmsysteem is méér dan een aantal alarmdetectoren, een klavier, een sirene en een alarmcentrale van een goed merk. Want een alarmsysteem dat zorgt voor onrust? Dat wil je niet! Een alarmsysteem van Inbraakveilig geeft je rust.

Betrouwbare alarminstallateur
beste alarmsysteem

beste alarmsysteem

Een goed alarmsysteem is ook comfortabel. Meer nog: het verhoogt je comfort. 1001 mogelijkheden kunnen toegevoegd worden aan je alarmsysteem: openen van poorten, verlichting en verwarming aanzetten, eenvoudig en comfortabel met een App.

Uitbreidbaarheid alarmsysteem
Een alarmsysteem voor elk interieur

Een alarmsysteem voor elk interieur

Een gebruiksvriendelijk en mooi alarmklavier, nauwkeurige design detectoren, … En als je het belangrijk vindt dat je interieur geen haar gekrenkt wordt, zijn er ook betrouwbare, (gedeeltelijk) draadloze alarmsystemen.

Design alarmsystemen
Een alarmsysteem voor vele gevaren

Een alarmsysteem voor vele gevaren

Gevaren waar je misschien niet meteen aan dacht bij een inbraakalarm: brand, CO, een waterlek, een home invasion,
Een Inbraakveilig alarmsysteem is compleet en beschermt je tegen wel meer gevaren.

totaalbeveiliging
Een "gemonitord" alarmsysteem

Een "gemonitord" alarmsysteem

Je wil natuurlijk dat elke alarmmelding goed en juist gecontroleerd en opgevolgd wordt.
Bij Inbraakveilig kies je in alle vrijheid:
doormelding naar een alarmcentrale
óf naar jezelf, een vriend, een collega of je familie via de smartphone App.

Melding alarm
let op dat je geen alarmcontract afsluit i.p.v. een alarmsysteem te kopen

Een alarmsysteem dat van jou is

Veiligheid in alle vrijheid

Zorg er voor dat je geen alarmcontract afsluit in plaats van een alarmsysteem te kopen. Wordt het alarmsysteem wel écht jouw eigendom? Maak ook even een rekensom. Ogenschijnlijk “kleine” maandbedragen komen op het eind van de rit een pak duurder uit.

Een alarmsysteem kopen

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag

BlueShield van Inbraakveilig

het virtuele schild rond jouw woning beschermt 24/7 wat kostbaar is

Stel je voor dat je inbrekers zou kunnen detecteren én afschrikken, nog vóór ze een inbraakpoging kunnen wagen en nog vóór ze schade hebben kunnen aanrichten!

Dat kan BlueShield, een innovatief totaalbeveiligingsconcept waarbij nauwkeurige alarmsensoren en intelligente camerabewaking samenwerken om je woning al aan de buitenkant te beveiligen.

Hoe werkt het?

BlueShield vormt een onzichtbaar beschermingsschild rond je huis. Het gebruikt daarvoor de intelligentie van de slimme camera’s en de verfijnde bewegingsdetectie van de sensoren en detectoren van je alarmsysteem. Het is de unieke uitbreiding van je inbraakdetectiesysteem binnen in het gebouw met een extra beveiligingsperimeter buiten rondom.

meer info

Vertrouw op een expert

want alleen een betrouwbaar alarmsysteem geeft rust

Inbraakveilig heeft de ervaring en de expertise in huis om een alarmsysteem te installeren dat je een gerust en veilig gevoel geeft. Onze alarmspecialisten weten precies hoe ze een woning moeten beveiligen, met de beste alarmsystemen op de markt.

Inbraakveilig heeft op die manier in de afgelopen jaren een tevreden cliënteel opgebouwd. Maar liefst 9.000 klanten vertrouwen hun inbraakbeveiliging toe aan Inbraakveilig: voor conceptie en plaatsing van hun alarmsysteem maar ook voor service en onderhoud.

Rechten en plichten i.v.m. je alarmsysteem

Ken de spelregels van de overheid

Als je een alarmsysteem laat installeren in je woning, zijn daar rechten en plichten aan verbonden. Zo zijn er bepaalde richtlijnen o.a. over de registratie van alarmsystemen en heeft de overheid spelregels voor inbraakalarmen uitgevaardigd.  We hebben ze overzichtelijk samengebracht voor jou.

Rechten en plichten i.v.m. je alarmsysteem
Sefica
Jablotron
Bosch
Satel
RISCO group
 
Prijsaanvraag