alarmsysteem BOSCH betrapt inbreker

Kies voor een betrouwbaar alarmsysteem

Met een gemiddelde van 100 inbraken per dag is het in België geen overbodige luxe om een betrouwbaar alarmsysteem in huis te hebben. Door onze jarenlange expertise houden wij de statistieken nauwlettend in de gaten en weten onze experts precies welk alarmsysteem het beste bij jouw woning past.

Een alarmsysteem is méér dan een aantal alarmdetectoren, een klavier, een sirene en een alarmcentrale van een goed merk. Want een alarmsysteem dat zorgt voor onrust? Dat wil je niet! Een alarmsysteem van Inbraakveilig geeft je rust.

Bezorg mij prijs alarmsysteem

Sefica
Jablotron
Bosch
Satel
RISCO group
 
let op dat je geen alarmcontract afsluit i.p.v. een alarmsysteem te kopen

Wees zeker dat je
alarmsysteem echt van jou is

Alarmcontracten vallen vaak veel duurder uit!

Lijkt een bepaalde offerte op het eerste gezicht veel goedkoper? Wees dan op je hoede, want sommige beveiligingsbedrijven bieden een alarmcontract aan in plaats van een alarmsysteem. Maak dus zeker even een rekensom. Ogenschijnlijk “kleine” maandbedragen komen op het eind van de rit een pak duurder uit.

Bezorg mij een scherpe offerte
let op dat je geen alarmcontract afsluit i.p.v. een alarmsysteem te kopen

Breid je alarmsysteem uit

Jouw woning, helemaal beveiligd.

Met een aanvullende bewakingscamera buiten, schrik je inbrekers nog meer af. Ook een buitenalarm kan je heel wat ellende besparen.

Het is belangrijk dat een bedraad of draadloos alarmsysteem correct geïnstalleerd wordt. Dat laat je dus best doen door een erkend alarminstallateur.

Onze adviseurs beantwoorden al je vragen, niet alleen over alarmsystemen maar ook over camerabewaking, veiligheidssloten, videofonie, toegangscontrole, buitenalarmen enzovoort. 

Beste alarmsysteem

Beste alarmsysteem

Een goed alarmsysteem is ook comfortabel. Meer nog: het verhoogt je comfort. Benieuwd wat het beste alarmsysteem is?

Onze beste merken
Een alarmsysteem voor vele gevaren

Een alarmsysteem voor vele gevaren

Heb je al gedacht aan beveiliging tegen brand, CO, een waterlek, een home invasion …? Ook hiervoor beveiligen we je huis.

Totaalbeveiliging
Een "gemonitord" alarmsysteem

Een "gemonitord" alarmsysteem

Doormelding naar een alarmcentrale
óf naar jezelf, een vriend of een collega via de smartphone App.

Alarmmeldingen

INCERT-gekeurd

Bij ons ben je zeker van kwaliteit

Een INCERT gekeurd alarmsysteem is getest en gekeurd om je beveiliging ten alle tijde te garanderen. Je alarmsysteem is dan bv. zeker voorzien van de nodige back-up voorzieningen (i.v.m. communicatie en stroomvoorziening). De detectoren zijn dan ook getest en gekeurd op sabotage en “jamming” (het verstoren van de draadloze signalen).

Meer info over INCERT

BlueShield van Inbraakveilig

het virtuele schild rond jouw woning beschermt 24/7 wat kostbaar is

Stel je voor dat je inbrekers zou kunnen detecteren én afschrikken, nog vóór ze een inbraakpoging kunnen wagen en nog vóór ze schade hebben kunnen aanrichten!

Dat kan BlueShield, een innovatief totaalbeveiligingsconcept waarbij nauwkeurige alarmsensoren en intelligente camerabewaking samenwerken om je woning al aan de buitenkant te beveiligen.

Hoe werkt het?

BlueShield vormt een onzichtbaar beschermingsschild rond je huis. Het gebruikt daarvoor de intelligentie van de slimme camera’s en de verfijnde bewegingsdetectie van de sensoren en detectoren van je alarmsysteem. Het is de unieke uitbreiding van je inbraakdetectiesysteem binnen in het gebouw met een extra beveiligingsperimeter buiten rondom.

meer info

Rechten en plichten i.v.m. je alarmsysteem

Ken de spelregels van de overheid

Als je een alarmsysteem laat installeren in je woning, zijn daar rechten en plichten aan verbonden. Zo zijn er bepaalde richtlijnen o.a. over de registratie van alarmsystemen en heeft de overheid spelregels voor inbraakalarmen uitgevaardigd.  We hebben ze overzichtelijk samengebracht voor jou.

Rechten en plichten i.v.m. je alarmsysteem

Vertrouw op een expert

want alleen een betrouwbaar alarmsysteem geeft rust

Inbraakveilig heeft de ervaring en de expertise in huis om een alarmsysteem te installeren dat je een gerust en veilig gevoel geeft. Onze alarmspecialisten weten precies hoe ze een woning moeten beveiligen, met de beste alarmsystemen op de markt.

Inbraakveilig heeft op die manier in de afgelopen jaren een tevreden cliënteel opgebouwd. Maar liefst 9.000 klanten vertrouwen hun inbraakbeveiliging toe aan Inbraakveilig: voor conceptie en plaatsing van hun alarmsysteem maar ook voor service en onderhoud.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag