Parlofonie & Videofonie

Je deur wil je niet zomaar voor eender wie openen

Parlofonie & Videofonie
HomeToegangscontroleParlofonie & Videofonie
PARLOFOON VIDEOFOON Interieur

Weet je graag wie er voor je deur staat voor je opendoet? Een videofoon en parlofoon biedt je dat extra gevoel van veiligheid.

Je kan de beelden van de videofoon bekijken via je smartphone. Belt er een ouwe bekende aan? Dan hoef je niet naar de deur te lopen: je kan hem of haar gewoon vanop afstand toegang geven.

Je mag dan wel het allerveiligste deurslot hebben of het meest betrouwbare alarm. Maar wat als je jouw deur zomaar openmaakt voor eender wie?

Check minstens eerst voor wie je jouw deur opent! Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Een parlofonie of videofonie zijn daarom zowat het minimum aan (elektronische) beveiliging.

Met geluid en/of beeld

Met geluid en/of beeld

Om te checken wie er voor je deur staat, kan je dat doen met een parlofoon of met een videofoon. Zien wie er aanbelt is natuurlijk nóg een stuk veiliger dan alleen horen. En de camera registreert meteen!

Meer info
Zowel voor woningen als voor appartementen

Zowel voor woningen als voor appartementen

Ook voor kleine en grotere appartementen en residenties en woningcomplexen heeft Inbraakveilig de beste parlofonie en videofonie oplossingen. Comfort en veiligheid voor iedere bewoner!

Meer info
Op een scherm in je woning of op je smartphone

Op een scherm in je woning of op je smartphone

videofoon via je smartphone

Ook als je niet thuis bent, is het nuttig om te weten wie er aanbelt aan je deur. Ook voor je veiligheid. Inbraken worden dikwijls voorafgegaan door verkenning … De camera registreert het dan.

meer info
De deur openen via je videofoon-scherm of via je GSM

De deur openen via je videofoon-scherm of via je GSM

toegangscontrole met videofonie

Hoe comfortabel is het niet als je ook op afstand deuren of poorten kunt openen? Comfortabel en tegelijk extra veilig. Sommige videofoons zijn ook uitgerust met een badgelezer of een codeklavier.

meer info
Videofonie met oog voor je interieur

Videofonie met oog voor je interieur

design en draadloze video intercoms

Een mooie touchscreen deurmonitor.
Een buitenpost met oog voor detail en design. En wanneer het aanbrengen van bedrading geen optie is, zijn er ook betrouwbare draadloze videofonie systemen.

meer info

Altijd met veiligheid voorop

elektronisch en mechanisch

Elektronisch gestuurde toegang tot je woning moet wel altijd nog veilig blijven. Zowel i.v.m. inbraakveiligheid als met algemene en brandveiligheid. Inbraakveilig is expert in 100% veilige videofonie oplossingen.

Veilige videofonie

Vertrouw op een expert

om op dit minimum aan (elektronische) beveiliging te kunnen vertrouwen

Inbraakveilig heeft de ervaring en de expertise in huis om een 100 % veilige parlofoon of videofoon te installeren. Videofonie, uitgebreid met veilige, elektronisch gestuurde sloten, evt. bediend met badge, code, vingerafdruk, een App op afstand,… evt. geïntegreerd in je camerabewaking.

Onze specialisaten in videofonie weten precies hoe ze je woning moeten beveiligen.

Als je enkel de bedoeling hebt om met je videofoon te verifiëren wie er aanbelt aan de deur, is de Camerawet niet van toepassing.

Als de videofonie ook bedoeld is om misdrijven tegen personen of goederen op te sporen, vast te stellen of te vermijden is er sprake van een “bewakingscamera”. Je systeem wordt dan aanzien als camerabewaking. En in dat geval is de Camerawet dus wel van toepassing. In dat geval moet je aangifte doen van de videofoon, een wettelijk pictogram aanbrengen en een verwerkingsregister aanleggen. Meer informatie hierover vind je terug op onze uitgebreide pagina over de Camerawet.

 

Videofonie: camerawet en privacy

Info of offerte? Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Dahua Technology
Sefica
Iseo
Panasonic
 
Prijsaanvraag