Inbraakveilig installeert voor je woning of appartement brandbeveiliging van topmerken. Vanzelfsprekend voeren wij er ook het onderhoud op uit.

Een brandalarm voor een particuliere woning wordt veelal geïntegreerd in het inbraakalarm. Maar als er speciale risico’s zijn of als er geen inbraakalarm geplaatst wordt in de woning kunnen autonome rook- en gas-melders of een autonoom brandalarm je beveiligen tegen brand. Voor appartementsgebouwen en woningen met studentenkamers is een autonoom brandmeldingssysteem aangewezen of soms verplicht.

Afhankelijk van het gebouw dat moet beveiligd worden, de grootte ervan en de eventueel bijkomende voorzieningen zoals rookkoepels kan er een keuze gemaakt worden voor het een of ander brandalarm.

branddetectie EI Electronics

Ei Electronics brandbeveiliging

Ei Electronics is een Ierse fabrikant gespecialiseerd in rook-, hitte- en CO-melders, voornamelijk voor particuliere woningen en kleine bedrijven. Vooral om hun “inter-connectiviteit” zijn ze wereldwijd befaamd. Met hun RadioLINK technologie seinen gas- en brandmelders alarmsituaties door naar elkaar over het ganse gebouw. Met AudioLINK wordt daar ook de smartphone voor ingezet. Met SmartLINK kan alles via de Cloud beheerd worden. Best uniek.

BOSCH alarmsysteem

Bosch brandbeveiliging

Bosch Fire Alarm Systems heeft al meer dan 80 jaar ervaring en kennis in huis om met slimme producten niet alleen levens te beschermen maar ook snel en en efficiënt levens te redden bij brand. Blikvanger in het Bosch gamma is ongetwijfeld hun “onzichtbare” 500 Series rookmelder die past in elke woning waar branddetectie geen afbreuk mag doen aan het strakke interieur. Het Bosch gamma biedt ook voor een particuliere woning high-tech autonome brandcentrales.

Voor de brandbeveiliging van appartementen kan je ook terecht op onze pagina’s over:

 

 brandbeveiliging voor bedrijven
Prijsaanvraag