Je draadloos alarmsysteem

zonder breken, kappen en boren

Draadloos Alarmsysteem
Draadloos Alarmsysteem

Een efficiënt alarmsysteem plaatsen zonder je interieur te krenken; het kan en het moet soms. Gelukkig bestaan er alarmsystemen die deels of zelfs volledig draadloos werken. En dan nog wel zonder in te boeten aan betrouwbaarheid.

Vanzelfsprekend wordt de voorkeur gegeven aan bedrade componenten. Vooral omdat er dan geen batterijen aan te pas moeten komen én omdat bekabelde alarmdetectoren altijd onmiddellijk reageren.
Daarom: bedraad waar het kan, draadloos waar het niet anders kan. Dat is de visie van Inbraakveilig.

Maar vooral in renovaties kunnen bedrade oplossingen wel eens te ingrijpend, omslachtig, ingewikkeld en tijdrovend zijn. Dan kan je gaan voor een draadloos alarmsysteem.

draadloos alarmsysteem Incert

Draadloos waar het niet anders kan

maar dan zeker INCERT gekeurd

Een INCERT gekeurd draadloos alarmsysteem is getest en gekeurd om je beveiliging ten alle tijde te garanderen. Je alarmsysteem is dan bv. zeker voorzien van de nodige back-up voorzieningen (i.v.m. communicatie en stroomvoorziening). De detectoren zijn dan ook getest en gekeurd op sabotage en “jamming” (het verstoren van de draadloze signalen).

Want ook al wordt het draadloos alarmsysteem “gemonitord” door een meldkamer: als een detector niet detecteert of de communicatie met de meldkamer uit ligt, kan er van alarmopvolging maar weinig sprake zijn.​

Meer over INCERT
Draadloos Alarmsysteem SATEL

Bedraad waar het kan

met een "hybride" alarmsysteem

Voor sommige componenten, zoals de buitensirene en het bedieningsklavier, kan het soms aangewezen zijn om deze bedraad te integreren. Als een alarmsysteem zowel bestaat uit draadloze en bedrade componenten, spreken we van een hybride alarmsysteem.

Inbraakveilig biedt alleen de meest beproefde en INCERT gekeurde draadloze en hybride alarmsystemen aan van gespecialiseerde en gerenommeerde merken: SATEL, Risco, Bosch en Jablotron zijn systemen die al jaren inzetten op draadloze technologie.

Bekijk hier onze merken

Vertrouw de conceptie van je alarmsysteem toe aan een specialist. Vertrouw op Inbraakveilig.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag