Beveiliging voor de zorgsector

De zorgsector heeft specifieke beveiligingsnoden. Als totaal-beveiligingsinstallateur nemen wij je heel wat zorgen uit handen. Beveiliging en veiligheid zijn immers zware verantwoordelijkheden. Maar ook comfort voor patiënten, personeel en bezoekers speelt een steeds grotere rol.

Beveiliging voor de zorgsector

Wij zijn immers slotenmaker én beveiligingsinstallateur; 2-in-1 dus. Van de brand- of inbraakbeveiliging in de instelling hoeft dus niemand meer wakker te liggen. En evenmin van alles wat met sloten en sleutels te maken heeft! 1 enkel adres: Inbraakveilig. Je vereenvoudigt er bovendien je administratie aanzienlijk mee. Zo bespaar je meteen ook heel wat tijd.

Brandalarm en branddetectie

Van rookmelders en brandcentrales tot aspiratiesystemen, detectie-beams en thermische branddetectiecamera’s. Complete brandmeldinstallaties voor de kleinere zorgcentra (waaraan bv. ook koepelsturingen, deurmagneten, noodverlichting, sprinklerinstallaties kunnen gekoppeld worden) tot en met grote hospitalen en rusthuizen.

Behalve het plaatsen en onderhouden van de brandbeveiliging, helpen wij je ook op weg met alle procedures i.v.m. keuring. Daarnaast zorgen we er ook voor dat alles conform de regelgeving i.v.m. brandveiligheid wordt uitgevoerd.

Brandalarm

Pictogrammen

reglementaire evacuatie pictogrammen, locatieaanduidingen voor brandblussers, handbrandmelders, enz.

Brandblussers

schuimblussers, poederblussers, CO2 brandblussers, enz.

Noodverlichting en paniekverlichting

aanduiding van de vluchtwegen en nooduitgangen bij brand of paniek.

Anti-panieksloten en paniekbalken

zorgen er voor dat de uitgangen niet belemmerd worden voor patiënten, personeel en bezoekers bij brand of paniek.

Gepantserde deuren

branddeuren Rf30, Rf60 en Rf90 om ervoor te zorgen dat brand niet overslaat naar belangrijke ruimtes.

Camerabewaking

om te waken over de veiligheid van personeel en patiënten zoals bv. cameragebaseerde dwaaldetectie.

Camerabewaking

ontraadt inbrekers, onruststokers en allerhande fraudeurs en tegelijk is het mogelijk om altijd en eender waar een oogje in het zeil houden via de camera’s.

We plaatsen de camerabewaking in regel met de privacywetgeving en verzorgen het onderhoud ervan. Daarnaast helpen wij je ook graag op weg met de administratieve procedures i.v.m. privacy en registratie.

Camerabewaking

Sloten en sleutels

sleutelplan, veiligheidssloten, veiligheidscilinders, kopieer-beveiligde veiligheidssleutels, veiligheidsbeslag, meerpuntssluitingen, enz. voor de vitale ruimtes.

Veilige sloten

Alarmsystemen

inbraakbeveiliging voor de vitale ruimtes buiten – maar ook voor meer veiligheid tijdens – de bezoekuren (zoals hold-up- en paniekknoppen en videoverificatie). We plaatsen en onderhouden alarmsystemen conform INCERT.

Alarmsystemen

Kluizen en safes

met een compleet gamma brandkasten – van inbouw- en vloerkluizen tot kamersafes en lockerkasten – worden de meest waardevolle bezittingen van de instelling en die van patiënten en personeel veilig beschermd.

Brandkasten

Toegangscontrole

De grootste uitdaging voor zorgcentra is ongetwijfeld een veilige maar tegelijk comfortabele omgeving te scheppen voor zowel het personeel als de patiënten en bezoekers.

Ons compleet gamma elektronische, mechanische  en elektromechanische access control kan een antwoord bieden op de moeilijkste vraagstukken i.v.m. toegangsbeheer voor zorgcentra.
De toegangscontrole kan evt. geïntegreerd worden in de brandbeveiliging, de camerabewaking, de video-parlofonie of het inbraakalarm, of vice versa.

Access control

24/7 slotenmaker dienst

Vanuit onze 4 vestigingen is er altijd wel iemand snel ter plaatse om te depanneren. Tegelijk wordt alle administratie hierrond sterk vereenvoudigd.

Service en onderhoud

Onze onderhoudsploegen zorgen er voor dat de beveiliging van de zorgfaciliteit altijd feilloos werkt.

Meldkamer

Een 24/7 bewakingsdienst die we je kunnen aanbieden voor brandcentrales en alarmsystemen, eventueel met videoverificatie (verplicht bij het plaatsen van hold-up knoppen).

Camerabewaking

kan behalve voor beveiligingsdoeleinden ook gebruikt worden om beter inzicht te krijgen in organisatorische knelpunten. En dit zelfs tegelijkertijd. Denk maar aan personeelsbezetting en monitoring van de efficiëntie van de diensten. 1 beeld zegt soms meer dan 1000 woorden!

Slimme camera's

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Contact
Prijsaanvraag