Verzekerde en beveiligde opname

mis geen enkele gebeurtenis

Verzekerde en beveiligde opname

Een minimum vereiste voor je camerabewaking is wel dat deze betrouwbaar is. Want van een belangrijke gebeurtenis wil je uiteraard kunnen beschikken over de opnames.

Inbraakveilig levert je een betrouwbaar opnametoestel voor je camerabewaking. Dat toestel is meteen het kloppende hart van je camerasysteem. Het zorgt eventueel ook voor de visualisatie van je beelden.

Afhankelijk van de toegepaste technologie, stellen wij je een DVR (digitale video recorder), een NVR (netwerk video recorder), een XVR (de combinatie van voorgaande) of een opnameserver met geavanceerde software (zoals de ProBox) voor.

Back-up opname

Back-up opname

Als back-up kunnen opnames weggeschreven worden naar de Cloud of naar een ingebouwde SD-card. Zo mis je geen enkele opname … ook niet als je opnametoestel vernield, gesaboteerd of gestolen wordt.

Stroom Back-up

Stroom Back-up

Ook voor als de spanning (bv. door sabotage) uitvalt, zijn er oplossingen; van back-up batterijen tot  UPS noodstroomvoorzieningen.

Data beveiliging

Data beveiliging

De beveiliging van je gegevens en je camerabeelden is uiterst belangrijk. Onze opnametoestellen zijn daarom systemen met persoonlijke, beveiligde en versleutelde paswoorden en verbindingen.

Vertrouw de studie van je camerabewaking toe aan een specialist. Vertrouw op Inbraakveilig.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag