Verzekerde en beveiligde opname

mis geen enkele gebeurtenis

Verzekerde en beveiligde opname

Een minimum vereiste voor je camerabewaking is wel dat het betrouwbaar is. Want van een belangrijke gebeurtenis wil je uiteraard kunnen beschikken over de opnames.

Inbraakveilig levert je een betrouwbaar opnametoestel voor je camerabewaking. Dat toestel is meteen het kloppende hart van je camerasysteem. Het zorgt eventueel ook voor de visualisatie van je beelden.

Afhankelijk van de toegepaste technologie, stellen wij je een DVR (digitale video recorder), een NVR (netwerk video recorder), een XVR (de combinatie van voorgaande) of een opnameserver met geavanceerde software (zoals de ProBox) voor.

Back-up opname

Back-up opname

Als back-up kunnen opnames weggeschreven worden naar The Cloud of naar een SD-card die ingebouwd is in de camera. Zo mis je geen enkele belangrijke opname … ook niet als je opnametoestel vernield, gesaboteerd of gestolen wordt.

Stroom Back-up

Stroom Back-up

Ook voor als de spanning (bv. door sabotage) uitvalt, zijn er oplossingen; van back-up batterijen tot  UPS noodstroomvoorzieningen.

Data beveiliging

Data beveiliging

Een laatste, zeer belangrijk aspect is de beveiliging van je gegevens en je camerabeelden. De opnametoestellen die Inbraakveilig aanbiedt, zijn immers beveiligde systemen met paswoorden en verbindingen die  persoonlijk, beveiligd en versleuteld zijn.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Prijsaanvraag