Camerabewaking

Hou altijd en overal een oogje in het zeil

Camerabewaking
HomeCamerabewaking

Camerabewaking voor thuis

Je camera's bewaken 24/7 je woning

Met je camerabewaking zie je altijd wat er gebeurt, zelfs als je niet thuis bent. De gedetailleerde dag- en nachtbeelden, intelligente bewegingsdetectie en het uitgekiende waarschuwingssysteem zorgen voor een gerust gevoel.

Je kan je camerabewaking actief gebruiken om indringers te detecteren en te alarmeren. Of je kan het systeem passief laten werken om feiten vast te leggen.

Camerabewaking Bosch Dahua

Voor een veilig en gerust gevoel

Je camerabewaking altijd op de uitkijk

Wil je inbrekers afschrikken en je woning beter beveiligen? Of wil je gewoon je eigendom beter in de gaten houden?

Kies camerabewaking van Inbraakveilig, zodat je altijd en overal een zicht hebt op wat er gebeurt. Kortweg: Altijd een zeker gevoel, zelfs als je niet thuis bent.

Altijd en overal

Altijd en overal

Bekijk de live beelden of opnames op je smartphone, tablet, laptop of pc. Met ons modern camerasysteem heb je vanop afstand volledige controle.

Camerabewaking via smartphone
details dag en nacht

details dag en nacht

Je wil altijd kunnen rekenen op duidelijke camerabeelden. Zowel op klaarlichte dag als ook in het donker. Met resolutie en lichtgevoeligheid in de hoofdrol.

Dag- en nachtcamera's
Analoge of IP camera's

Analoge of IP camera's

Inbraakveilig plaatst zowel de netwerk “IP camera” als de hoge resolutie analoge camera, met elk hun voordelen.
Ontdek welke camerabewaking bij jou past.

Welk camerasysteem?
ALARMFUNCTIES

ALARMFUNCTIES

Bewaak je eigendom actief met intelligente bewakingscamera’s met artificiële intelligentie. Het camerasysteem waarschuwt je met een melding of e-mail.

Silmme camera's
Verzekerde opname

Verzekerde opname

De beelden van je bewakingscamera’s worden veilig opgeslagen. Hoogst betrouwbare en beveiligde recorders kunnen aangevuld worden met back-upopnames in de cloud of op SD-kaarten in de camera.

Camera opname
Doeltreffende camerabewaking

De juiste bewakingscamera

op de juiste plaats

Een goede camerabewaking is meer dan enkele camera’s ophangen: plaatsing is alles. Onze cameraspecialisten bekijken samen met jou welk camerasysteem bij jouw noden past. In andere woorden: ze plaatsen de camera’s zodat jouw woning optimaal beveiligd is.

Doeltreffende camerabewaking
Slimme camerabewaking

Snel en gemakkelijk

Slimme camerabewaking

Ingebouwde intelligentie zorgt ervoor dat je niet lang moet zoeken naar een opname. Slimme zoekmogelijkheden brengen je snel en makkelijk naar wat je wil bekijken. De camerabeelden hebben een hoge resolutie, zodat zelfs de nachtbeelden duidelijk zijn.

> Bekijk video

Slimme camerabewaking

Innovatief totaalbeveiligingsconcept

Het virtuele schild beschermt jouw volledige woning

Inbrekers detecteren en afschrikken nog voor ze aan hun inbraakpoging kunnen beginnen? Dat kan.

BlueShield is een innovatief totaalbeveiligingsconcept waarbij alarmsensoren en intelligente bewakingscamera’s samenwerken. De buitenkant van jouw woning is zo volledig beveiligd.

Blueshield bewaking

Hoe werkt het?

BlueShield vormt een onzichtbaar beschermingsschild rond jouw woning. Het systeem gebruikt slimme camera’s en de verfijnde bewegingsdetectie van de sensoren van je alarmsysteem. Op die manier wordt een beveiligingsperimeter ingesteld rondom je huis. Een nuttige uitbreiding op het inbraakdetectiesysteem binnen in je woning!

Ontdek Blueshield

Prijsaanvraag camerabewaking

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Expert camerabewaking

Vertrouw op een expert

Kies voor efficiënte en intelligente camerabewaking

Wil je efficiënte bewakingscamera’s om jouw woning te beveiligen? Onze experten zijn op de hoogte van de laatste technieken en technologieën.

Met die expertise in het achterhoofd ontwerpen ze voor jou je cameraplan op maat. Daarom is Inbraakveilig de uitgelezen partner om je advies te geven. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en een vrijblijvende prijsofferte.

camerabewaking wetgeving

Wetgeving camerabewaking

Privacy en GDPR

Als je een bewakingscamera laat installeren voor je woning zijn daar rechten en plichten aan verbonden. Zo zijn er bepaalde richtlijnen o.a. over de registratie van je camera’s. Daarnaast moet je rekening houden met de privacywetgeving en heeft de overheid spelregels voor camerabewaking uitgevaardigd.  We hebben ze overzichtelijk samengebracht voor jou.

Wetgeving camerabewaking
Vivotek
Milestone
Dahua Technology
Sefica
Bosch
Sony
 
Prijsaanvraag