Camerabewaking
 

Camerabewaking

Hou altijd en overal een oogje in het zeil

HomeCamerabewaking

Met je camerabewaking zie je altijd wat er gebeurt, zelfs als je niet thuis bent. De gedetailleerde dag- en nachtbeelden, intelligente bewegingsdetectie en het uitgekiende waarschuwingssysteem geven je meteen een gerust gevoel.

Je kan de camerabewaking actief gebruiken om indringers te detecteren en te alarmeren. Of je kan het systeem passief laten werken om feiten vast te leggen.

Camerabewaking Bosch Dahua

Voor een veilig en gerust gevoel

Je camerabewaking altijd op de uitkijk

Wil je inbrekers afschrikken? Je woning beter beveiligen? Of wil je gewoon je eigendom beter in de gaten houden?

Kies een camerasysteem van Inbraakveilig zodat je altijd en overal een zicht hebt op wat er gebeurt. Zelfs als je niet thuis bent.

Camerabewaking op afstand

Altijd en overal

Bekijk de live beelden of opnames op je smartphone, tablet, laptop of pc. Met ons uitgekiend camerasysteem heb je zelfs vanop afstand volledige controle.

Camerabewaking op afstand
details dag en nacht

details dag en nacht

Je wil altijd kunnen rekenen op duidelijke camerabeelden; op klaarlichte dag maar ook in het holst van de nacht. Resolutie en licht-gevoeligheid spelen hierbij een hoofdrol.

Dag en nachtcamera's
alarmsysteem voor CO, waterlek, brand

Analoge of IP camera's

Inbraakveilig plaatst zowel de netwerk “IP camera” als de high-resolution analoge camera. Beiden hebben hun voordelen. We gaan altijd voor de meest efficiënte technologie in functie van jouw noden en wensen voor je camerasysteem.

Welk camerasysteem?
alarmsysteem voor CO, waterlek, brand

WAARSCHUWINGEN

Bewaak je eigendom actief met intelligente bewegingsdetectie en bewakingscamera’s met artificiële intelligentie (AI). Het camerasysteem waarschuwt je over verdachte gebeurtenissen met een pushmelding of e-mail.

AI detectie
alarmsysteem voor CO, waterlek, brand

Verzekerde opname

De camerabeelden op een veilige en zekere manier opslaan is natuurlijk belangrijk. Hoogst betrouwbare en beveiligde recorders kunnen aangevuld worden met back-upopnames in de cloud of op SD-kaarten in de camera.

Veilige opname
Cameraplan camerabewaking

De juiste bewakingscamera

op de juiste plaats

Een goede camerabewaking is meer dan enkele camera’s ophangen: plaatsing is alles. Onze cameraspecialisten bekijken samen met jou welk camerasysteem bij jouw noden past én plaatsen de camera’s zodat jouw woning optimaal beveiligd is.

Meer info

Snel en gemakkelijk

Slimme camerabewaking

Ingebouwde intelligentie zorgt ervoor dat je niet lang moet zoeken naar een opname. Slimme zoekmogelijkheden brengen je snel en makkelijk naar wat je wil bekijken. De camerabeelden hebben een hoge resolutie, zodat zelfs de nachtbeelden duidelijk zijn.

Meer info
Sefica BlueShield Totaalbeveiliging
Totaalbeveiliging alarm

Innovatief totaalbeveiligingsconcept

Het virtuele schild beschermt jouw volledige woning

Inbrekers detecteren en afschrikken nog voor ze aan hun inbraakpoging kunnen beginnen? Dat kan.

BlueShield is een innovatief totaalbeveiligingsconcept waarbij alarmsensoren en intelligente camerabewaking samenwerken. De buitenkant van jouw woning is zo volledig beveiligd.

BlueShield alarmsysteem

Hoe werkt het?

BlueShield vormt een onzichtbaar beschermingsschild rond jouw woning. Het systeem gebruikt slimme camera’s en de verfijnde bewegingsdetectie van de sensoren van je alarmsysteem. Op die manier wordt een beveiligingsperimeter ingesteld rondom je huis. Een nuttige uitbreiding op het inbraakdetectiesysteem binnen in je woning dus!

Ontdek Blueshield

Camera's nodig? Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Beveiligings Expert

Vertrouw op een expert

Kies voor efficiënte en intelligente camerabewaking

Wil je een efficiënte camerabewaking om jouw woning te beveiligen? Onze experten zijn op de hoogte van de laatste technieken en technologieën.

Met die expertise in het achterhoofd ontwerpen ze voor jou je cameraplan op maat. 

Wetgeving camerabewaking

Privacy en GDPR

Als je een bewakingscamera laat installeren voor je woning, zijn daar rechten en plichten aan verbonden. Zo zijn er bepaalde richtlijnen o.a. over de registratie van je camerasysteem, moet je rekening houden met de privacywetgeving en heeft de overheid spelregels voor camerabewaking uitgevaardigd.  We hebben ze overzichtelijk samengebracht voor jou.

Wetgeving camerabewaking
img
img
img
img
img
img