Brandbestrijding

Brandbestrijding
HomeBranddetectieBrandbestrijding

Een betrouwbaar branddetectie systeem is één ding. Maar er zijn nog beveiligingsmaatregelen en -oplossingen die je brandveiligheid aanzienlijk verhogen.

Branddekens en brandblussers zijn daar een goed voorbeeld van. De alom bekende frietketel kan een catastrofe aanrichten. Met een goed blusdeken en evt. het juiste brandblusapparaat kan je zulks eenvoudig vermijden.

Inbraakveilig levert en plaatst ook branddeuren. Daarmee kunnen brandhaarden geïsoleerd worden en belangrijke ruimtes dikwijls gevrijwaard blijven.

Ook belangrijk is het om binnen het gezin goede afspraken te maken over wat te doen bij brand. Een goed vluchtplan kan het verschil maken. Inbraakveilig helpt je graag op weg bij het opstellen ervan.

Het opvolgen van waardevolle brandpreventietips is natuurlijk de allereerste stap die al veel onheil kan voorkomen. De stekker uittrekken van apparaten die je niet meteen gebruikt, GSM’s opladen overdag en onder een rookmelder,… Het zijn er maar enkele.

Neem ook eens een kijkje op www.leefbrandveilig.be

Branddekens

Eigenlijk zou elk gezin dit in huis moeten hebben. Een friteuse die vuur vat op de juiste manier doven, kan een ware catastrofe voorkomen.

Brandblussers

Brandblusapparaten zijn afgestemd op het type brandhaard. Niet eender welke brandblusser is geschikt voor het blussen van gelijk welke brand. Laat je daarom goed adviseren.

Branddeuren

Gepantserde veiligheidsdeuren en branddeuren bieden weerstand tegen vlammen en vuur. Zodoende kunnen bepaalde lokalen en vertrekken gevrijwaard worden van brand.

Brandpreventietips

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Goede brandpreventietips kunnen je bewust maken van brandgevaren. Risico’s die je eenvoudig kan vermijden door het kweken van goede gewoontes.

Vluchtplan

Voorbereid zijn is altijd in je voordeel. Door goede afspraken te maken binnen je gezin over wat te doen bij brand, kan je binnen de 3 minuten die je hebt, buiten geraken.

Prijsaanvraag