Toegangscontrole

Voor je veiligheid en je comfort

Ook toegangscontrole voor je bedrijf >
Toegangscontrole
HomeToegangscontrole

Met toegangscontrole of “access control” bepaal jij wie – waar – wanneer binnen mag. Dat is niet alleen veel veiliger maar ook super handig. Goodbye sleutels!

Een goede mechanische beveiliging van deuren, ramen en poorten met goede sloten is natuurlijk essentieel voor je veiligheid.

Maar als je jouw sleutel verliest, hoeft diegene die hem vindt – of erger, gestolen heeft – alleen maar hetzelfde te doen als jijzelf om binnen te geraken: de sleutel omdraaien

Met een elektronisch toegangscontrolesysteem bepaal jij wie – waar – wanneer binnen mag.

En je maakt meteen komaf met het onveilige sleutel-onder-de-mat gedoe!

elektronisch en mechanisch

elektronisch en mechanisch

Het controleren van de toegang tot je woning kan zowel met mechanische als met elektronische beveiligingsmaatregelen. Of met de combinatie van beide. Dezelfde sleutel voor elke deur of poort. Of met een badge of code de deur of poort openen. Het zijn maar een paar mogelijkheden.

Meer info
Veilige toegangscontrole

Veilige toegangscontrole

Als de toegang tot je woning elektronisch gestuurd wordt, dan is het belangrijk dat dit veilig gebeurt. Zowel i.v.m. inbraakveiligheid (security) maar ook i.v.m. brandveiligheid en algemene veiligheid (safety). Inbraakveilig is expert in 100% veilige access control oplossingen.

Meer info
Toegangscontrole op afstand

Toegangscontrole op afstand

Hoe comfortabel is het niet als je op afstand deuren of poorten kunt openen? Vanaf je smartphone, tablet of PC. De meeste access control systemen van Inbraakveilig bieden die mogelijkheden. En tegelijk zorgen ze toch voor de hoogste veiligheid. Access control voor comfort én extra veiligheid dus.

meer info
Toegangscontrole passend bij je interieur

Toegangscontrole passend bij je interieur

Een elegant codeklavier, elektronisch oogstrelend deurbeslag,…
Een elektronische toegangscontrole met oog voor detail en design. Als het belangrijk is dat je interieur niet gekrenkt wordt, zijn er ook (evt. gedeeltelijk) draadloze, betrouwbare access control systemen.

meer info
Geïntegreerd in andere beveiligingssystemen

Geïntegreerd in andere beveiligingssystemen

Toegangscontrole gekoppeld aan je inbraakalarm, je camerabewaking je videofoon of je brandmeldinstallatie. Het zijn mogelijkheden die je beveiliging naar een hoger niveau kunnen tillen. Zo kan je bv. met een camera verifiëren of het werkelijk de persoon is die hij beweert te zijn die toegang tot je woning vraagt.

meer info

Vertrouw op een expert

want je beveiliging is maar zo sterk als de zwakste schakel

Inbraakveilig heeft de ervaring en de expertise in huis om een 100% veilige toegangscontrole te installeren.

Toegangscontrole met veilige elektronisch gestuurde sloten, bediend met badges, codes, vingerafdruk, een App op afstand, eventueel geïntegreerd in je inbraakalarm, camerabewaking, videofoon of brandalarm.

Onze toegangscontrolespecialisten weten precies hoe ze met een toegangscontrole je woning moeten beveiligen en het je tegelijk gemakkelijk te maken.

Zoals er voor sleutels een sleutelplan is, bestaat er ook voor elektronische toegangscontrole een toegangsplan. Inbraakveilig is de ideale partner om je hierbij te helpen.

Contact

Contact
Dahua Technology
Sefica
Iseo
Panasonic
 
Prijsaanvraag