Beveiliging voor winkel en retail

Winkelier of winkelketen; elke retailer heeft specifieke beveiligingsnoden. Als totaal-beveiligingsinstallateur nemen wij je heel wat zorgen uit handen. Beveiliging en veiligheid zijn immers belangrijke verantwoordelijkheden. Maar ook het comfort voor je personeel en je klanten speelt een steeds grotere rol.

Beveiliging voor winkel en retail

Wij zijn immers slotenmaker én beveiligingsinstallateur; 2-in-1 dus. Je hoeft dus niet meer wakker te liggen van de brand- of inbraakbeveiliging in je winkelpand. En evenmin van alles wat met sloten en sleutels te maken heeft! 1 enkel adres: Inbraakveilig. Je vereenvoudigt er bovendien je administratie aanzienlijk mee. Zo bespaar je ook heel wat tijd.

Brandalarm en rookmelders

Van autonome rookmelders voor de kleinere winkel tot autonome brandcentrales (waaraan bv. ook koepelsturingen, deurmagneten, noodverlichting, sprinklerinstallaties en dergelijke kunnen gekoppeld worden) voor grotere winkelpanden en -complexen.

Behalve het plaatsen en onderhouden van de brandbeveiliging, helpen wij je ook op weg met alle procedures i.v.m. keuring. Daarnaast zorgen we er ook voor dat alles conform de regelgeving i.v.m. brandveiligheid wordt uitgevoerd.

Brandalarm

Pictogrammen

reglementaire evacuatie pictogrammen, locatieaanduidingen voor brandblussers, handbrandmelders, enz.

Brandblussers

schuimblussers, poederblussers, CO2 brandblussers, enz.

Noodverlichting en paniekverlichting

aanduiding van de vluchtwegen en nooduitgangen bij brand of paniek.

Anti-panieksloten en paniekbalken

zorgen er voor dat de uitgangen niet belemmerd worden voor je klanten en je personeel bij brand of paniek.

Gepantserde deuren

bv. branddeuren RF30 en RF60 om ervoor te zorgen dat brand niet overslaat naar belangrijke ruimtes.

Camerabewaking

ontraadt winkeldieven, overvallers en fraudeurs en tegelijk kan je een oogje in het zeil houden via je camera’s. Centrale monitoring kan op afstand, extra interessant voor retailers met meerdere filialen.

We plaatsen de camerabewaking in regel met de privacywetgeving en verzorgen het onderhoud ervan. Daarnaast helpen wij je ook graag op weg met de administratieve procedures i.v.m. privacy en registratie.

Camerabewaking

Sloten en sleutels

sleutelplan, veiligheidssloten, veiligheidscilinders, kopieer-beveiligde veiligheidssleutels, veiligheidsbeslag, meerpuntssluitingen, enz.

Veilige sloten

Alarmsystemen

inbraakbeveiliging buiten de openingsuren maar ook meer veiligheid tijdens de openingsuren (zoals hold-up-knoppen en videoverificatie). We plaatsen en onderhouden alarmsystemen conform INCERT.

Alarmsystemen

Mistgenerators

uiterst doeltreffend bij een overval. De ruimte wordt binnen luttele seconden gevuld met een ondoorzichtige mist.

Mistgenerators

Kluizen en safes

afroom- en afstortkluizen verhogen jouw veiligheid en die van je personeel.

Brandkasten

Toegangscontrole

biedt veiligheid en comfort met toegangscodes, -badges of kaarten of zelfs biometrisch met gezichtsherkenning of vingerafdruk.

Elektronische access control kan je doorgaans volledig vanop je bureau beheren. Ingewikkeld gedoe met sleutels voor je personeel maar ook tijdrovende en dure verplaatsingen zijn daarmee verleden tijd.
Je toegangscontrole kan evt. geïntegreerd worden in je camerabewaking, video-parlofonie of inbraakalarm, of vice versa.

Access control

24/7 slotenmaker dienst

Vanuit onze 4 vestigingen is er altijd wel iemand snel ter plaatse om te depanneren. Tegelijk wordt voor jou als retailer alle administratie hierrond sterk vereenvoudigd.

Service en onderhoud

Onze onderhoudsploegen zorgen er voor dat de beveiliging van je winkelpanden altijd feilloos werkt.

Meldkamer

Een 24/7 bewakingsdienst die we je kunnen aanbieden voor brandcentrales en alarmsystemen, eventueel met videoverificatie (verplicht bij het plaatsen van hold-up knoppen).

Camerabewaking

bv. people counting en heatmap camera’s en queue detection zijn interessante hulpmiddelen voor je marketing en je interne organisatie. Ze verschaffen je altijd up-to-date informatie over bezoekersaantallen, “koude” en “warme” zones in je winkel, lengte van de wachtrijen, enz.

Slimme camera's

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Contact
Prijsaanvraag