Je toegangscontrole van het beste merk

onze topmerken met hun highlights

Je toegangscontrole van het beste merk

Inbraakveilig installeert toegangscontrole van topmerken. Omdat het SALTO toegangscontrole systeem zo uniek is en zoveel voordelen biedt, hebben we er een aparte pagina aan gewijd.

Maar omwille van andere beoogde functies of kenmerken, plaatsen we uiteraard ook andere toegangscontrole systemen.

SALTO Acces control

ISEO

toegangscontrole

Deze Italiaanse fabrikant biedt een compleet aanbod elektromechanische access control. Met de ISEO Zero 1 elektronische deurbeslagen als basis, kan zowel de toegangscontrole van een eengezinswoning als van een multi-site onderneming veilig worden beheerd. Met het AGRO App management systeem bestuur je je toegangscontrole vanuit je broekzak. Met het V364 en het VEGA Cloud systeem kan je zowel bekabelde als draadloze beslagen en lezers, verspreid over verschillende gebouwen, beheren. Dé enorme sterkte van ISEO zit vooral in hun aanbod hoogkwalitatieve mechanische en elektromechanische sloten en sleutels.

Paxton

toegangscontrole

Het Britse Paxton is een al meer dan 35 jaar een toonaangevende fabrikant van elektronische access control. Het grote voordeel van een Paxton systeem is dat ze met hun Net2 entry een naadloze oplossing aanbieden voor de integratie van deurintercomsystemen. Het Paxton gamma biedt betrouwbare elektronische access control oplossingen voor zowel de particuliere woning als de grote industriële site, en alles daartussenin.

CDVI

toegangscontrole

Deze Franse fabrikant biedt een compleet aanbod toegangscontrole oplossingen; van controllers tot en met elektrische sloten en magneetsloten. Zeer in het oog springend zijn hun code- en badge-lezers met een toch wel zeer verleidelijk design. Met hun ATRIUM toegangscontroller is ook het access control beheer op afstand en “live” mogelijk.

ACT - Vanderbilt

toegangscontrole

De Ierse toegangscontrole producent ACT is sinds 2018 onderdeel van Vanderbilt Industries. Hun wandlezers voor badges en toegangscodes zijn uiterst robuust en daardoor ook ongekend weer- en vandalismebestendig. Met hun ACT 365 oplossing kan je via de Cloud ook met een overzichtelijke App en middels software zelfs voor meerdere bedrijfssites de toegang volledig beheren.

Maasland

toegangsoplossingen

Maasland toegangsoplossingen is, jawel, een Nederlandse firma die sedert 1986 uitgegroeid is tot een gevestigde naam in vooral mechanische toegangsbeveiliging. Maar ook hun welbekende Flexess codeklavieren en badge-lezers kunnen altijd met een gerust hart opgehangen worden om de toegang te bewaken.

Dahua Technology

toegangscontrole

Dahua Technology toegangscontrole wordt vooral geplaatst in combinatie met hun videofonie of hun camerabewaking. Als eenvoudige uitbreidingen nodig zijn, bieden de Dahua Technology access control systemen een uiterst budgetvriendelijk oplossing.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag