Beveiliging voor de sociale woningbouw

Beveiliging en veiligheid zijn belangrijke verantwoordelijkheden in de sociale woningbouw. Maar ook het comfort voor bewoners speelt een steeds grotere rol. Doorgaans komt er bij dit alles heel wat kijken …

Beveiliging voor de sociale woningbouw

Dankzij ons compleet beveiligingsaanbod, zijn we de ideale partner in de sociale woningbouw. Wij zijn immers slotenmaker én beveiligingsinstallateur; 2-in-1 dus. Niemand hoeft dus nog wakker te liggen van de inbraakbeveiliging of brandveiligheid in de gebouwen. En evenmin van alles wat met sloten en sleutels te maken heeft! 1 enkel adres: Inbraakveilig. Meteen vereenvoudigt het de administratie en kan er dus heel wat tijd bespaard worden.

Brandalarm en rookmelders

Autonome rookmelders voor de individuele woongelegenheden of autonome brandcentrales voor het ganse gebouw waaraan bv. ook koepelsturingen, deurmagneten, noodverlichting, sprinklerinstallaties en dergelijke kunnen gekoppeld worden. Behalve het plaatsen en onderhouden van de brandbeveiliging, helpen wij je ook op weg met alle procedures i.v.m. keuring. Daarnaast zorgen we er ook voor dat alles conform de regelgeving i.v.m. brandveiligheid wordt uitgevoerd.

brandalarm

Pictogrammen

reglementaire evacuatie pictogrammen, locatieaanduidingen voor brandblussers, handbrandmelders, enz.

Brandblussers

schuimblussers, poederblussers, CO2 brandblussers, enz.

Noodverlichting en paniekverlichting

aanduiding van de vluchtwegen en nooduitgangen bij brand of paniek.

Anti-panieksloten en paniekbalken

zorgen er voor dat de uitgangen niet belemmerd worden bij brand of paniek.

Camerabewaking

voor de inkomhallen, gangen, bergruimtes, garages, enz. We plaatsen de camerabewaking in regel met de privacywetgeving en verzorgen het onderhoud ervan. Daarnaast helpen wij je ook graag op weg met de administratieve procedures i.v.m. registratie en privacy.

Camerabewaking

Sloten en sleutels

sleutelplan, veiligheidssloten, veiligheidscilinders, kopieer-beveiligde veiligheidssleutels, veiligheidsbeslag, meerpuntssluitingen, enz.

Sloten en sleutels

Alarmsystemen

inbraakbeveiliging voor de vitale delen van het gebouw: technische ruimten, opslagplaatsen, enz. We plaatsen en onderhouden het alarmsysteem conform INCERT.

Alarmsystemen

Videofoon en parlofoon

een minimum aan veiligheid om ongewenste bezoekers te vermijden in het gebouw. Eventueel met geïntegreerde toegangscontrole.

Videofoon en parlofoon

Toegangscontrole

biedt veiligheid en comfort met een code, badge of kaart of zelfs biometrisch met gezichtsherkenning of vingerafdruk.

Elektronische toegangscontrole kan je doorgaans volledig vanop je bureau beheren. Daarmee zijn tijdrovende en dure verplaatsingen meteen verleden tijd.

Toegangscontrole

24/7 slotenmaker dienst

vanuit onze 4 vestigingen is er altijd wel iemand snel ter plaatse om bewoners te helpen. Tegelijk wordt alle administratie hierrond sterk vereenvoudigd.

Service en onderhoud

onze onderhoudsploegen zorgen er voor dat de beveiliging van de gebouwen altijd feilloos werkt.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Contact
Prijsaanvraag