Je betrouwbaar alarmsysteem

Inbraakveilig installeert voor je woning hoe dan ook een alarmsysteem van een topmerk.

Omdat Inbraakveilig een INCERT gecertificeerde alarminstallateur is, draagt ook je alarmsysteem-zelf het INCERT kwaliteitskeurmerk. Het is jouw garantie voor een betrouwbaar alarmsysteem voor je woning. En meteen voldoet je alarm aan de strengste eisen die door verzekeringsmaatschappijen worden opgelegd.

SATEL alarmsystemen

SATEL alarmsystemen

Met een SATEL alarmsysteem haal je de voordelen en de betrouwbaarheid van een topklasse hoog-risico beveiliging naar je woning. Het aanbod van SATEL omvat namelijk een breed scala aan alarmapparatuur, van een eenvoudig alarmsysteem tot een uitgebreid Graad 3 alarmsysteem voor de beveiliging van b.v. militaire sites en banken.

Een SATEL alarmsysteem scoort daarnaast hoog op het vlak van automatisering en toegangscontrole functies. Ook de gebruiksvriendelijkheid en het fraaie uitzicht van hun op maat programmeerbare klavieren kunnen veel kritische klanten overtuigen. SATEL biedt zowel draadloze als bedrade oplossingen voor je alarmsysteem. De VERSA en de INTEGRA zijn de 2 top-alarmsystemen van deze Poolse “beveiligings-krak”.

RISCO alarmsystemen

RISCO alarmsystemen

Israël is omwille van zijn specifieke veiligheidsproblematiek in het Midden-Oosten koploper in de ontwikkeling van personendetectie. RISCO, een Israëlische alarmsysteemfabrikant, past deze technologie dan ook toe in hun gamma inbraakalarmen en -detectoren. Met een alarmsysteem van RISCO heb je een betaalbaar, betrouwbaar alarmsysteem voor je woning. Een dik pluspunt krijgt RISCO voor de eenvoud en efficiëntie van hun videoverificatie. Met de LightSYS™ 2 met VUpoint verificatiecamera’s controleer je zelf alarmmeldingen of laat je de beelden doorsturen naar een alarm meldkamer. RISCO biedt zowel draadloze als bedrade oplossingen voor je alarmsysteem. De LightSYS™ 2 van RISCO is een alarmsysteem met een excellente prijs/kwaliteit verhouding.

Bovendien is Inbraakveilig Risco Platinum Partner

Meer over het RISCO LightSYS™ 2 alarmsysteem
BOSCH alarmcomponenten

BOSCH alarmcomponenten

Intelligente inbraakdetectiesystemen weten precies wanneer er werkelijk gevaar dreigt en wanneer iets of iemand een vals alarm veroorzaakt. De geavanceerde detectoren van BOSCH bieden optimale detectieresultaten en voorkomen nagenoeg elke onbedoelde alarmactivatie, zoals sterke luchtstromen, bewegende objecten en de aanwezigheid van huisdieren. Dat is de reden waarom Inbraakveilig de uiterst precieze BOSCH bewegingsmelders zo graag toepast voor eender welk alarmsysteem. No-nonsense geldt ook zeker voor de alarmcomponenten van BOSCH.

Meer over Bosch alarmcomponenten
JABLOTRON alarmsystemen

JABLOTRON alarmsystemen

Een JABLOTRON alarmsysteem wordt vooral gekozen omwille van de eenvoud en het gebruiksgemak voor bv. oudere gebruikers en omwille van de snelle installatie en de eenvoud van het programmeren – en dus lagere installatie-kost. Van nature is een JABLOTRON alarm een draadloos alarmsysteem waar evenwel ook bedrade alarmcomponenten zoals detectoren en sirenes op kunnen worden aangesloten. JABLOTRON is het uitgelezen alarmsysteem voor wie zich toch degelijk wil beveiligen maar niet te veel wil betalen.

Meer over het JABLOTRON alarmsysteem

Vertrouw de studie van je alarmsysteem toe aan een specialist. Vertrouw op Inbraakveilig.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag