Slimme beveiligingscamera's

waarschuwen bij onheil

Slimme beveiligingscamera
Face & Human Detection

Face & Human Detection

Een selectie van de beveiligingscamera’s, is uitgerust met gezichtsherkenning en detectie van menselijke silhouetten en artificiële intelligentie (AI).
Met deze geavanceerde detectietechnieken wordt het mogelijk om “ongewenste” alarmmeldingen te vermijden. Want je camerabewaking dient meestal niet om alarm te slaan als er katten of andere dieren in je tuin rondlopen.

Indringingsdetectie

Indringingsdetectie

Objecten, mensen, voertuigen,… die een virtuele lijn kruisen of een gebied binnendringen worden ogenblikkelijk gedetecteerd. Het intelligent camerasysteem kan autonoom reageren en voorgeprogrammeerde acties ondernemen. En het is nog zo slim om je ook even op de hoogte te brengen. Als visuele detectie niet toereikend is, kunnen er ook warmtebeeld of thermische camera’s ingezet worden.

Nummerplaatherkenning

Nummerplaatherkenning

Nummerplaatherkenning – of ANPR camera’s kennen verschillende toepassingen. Ze kunnen worden ingezet om nummerplaten te interpreteren en vast te leggen en  evt. te vergelijken met een bestaande (whitelist) database. Op basis daarvan kan een reeks handelingen volgen: alarmeren of bv. slagbomen en poorten open sturen; een beveiligingscamera ook voor je gemak dus.

Vertrouw de studie van je camerabewaking toe aan een specialist. Vertrouw op Inbraakveilig.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag