Mistgenerator

Inbrekers, overvallers ... wegwezen!

Mistgenerator
HomeAlarmsysteemMistgenerator

Mistgenerators zijn wellicht één van de nuttigste en efficiëntste aanvullingen op je alarm. Want wat inbrekers niet kunnen zien … kunnen ze ook niet stelen …

Als het inbraakalarm of de hold-up knop de mistgenerators laat “ontploffen”, wordt de ruimte binnen enkele luttele seconden gevuld met een dikke, ondoordringbare mist. De inbrekers of overvallers zien geen hand meer voor de ogen, evenmin de buit of de persoon die ze bedreigen.

De eerste en enige reflex van de overvallers is … wegwezen!

Mistgenerators zijn al bijzonder efficiënt gebleken bij bv. ramkraken of overvallen op juweliers, tabakswinkels, computer– en smartphonewinkels. Maar ook voor de belangrijkste ruimten in je woning kan een mistgenerator de beveiliging naar een hoger niveau tillen. Denk maar aan de kamer waar je kluis zich bevindt, of een dure schilderij, of kostbare juwelen, …

Mistgenerators verspreiden een mega-dikke mist die ongevaarlijk en onschadelijk is voor apparaat en mens.

In combinatie met een stroboscoop en een sirene kan er eventueel voor gezorgd worden dat elk gevoel van oriëntatie bij de overvallers of inbrekers verdwijnt.

Wenst u meer info over de werking en kostprijs van een mistgenerator? Contacteer ons telefonisch of laat je gegevens achter onderaan en we nemen contact op voor een vrijblijvend bezoek en prijsofferte voor jouw mistgenerator.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag