Beveiliging van openbare gebouwen

De openbare sector heeft specifieke beveiligingsnoden. Als totaal-beveiligingsinstallateur kunnen wij heel wat zorgen uit handen nemen. Veiligheid is immers een zware verantwoordelijkheid. Maar ook comfort voor personeel en gebruikers speelt een steeds grotere rol.

Beveiliging van openbare gebouwen

Wij zijn immers slotenmaker én beveiligingsinstallateur; 2-in-1 dus. Van de brand- of inbraakbeveiliging van het patrimonium hoeft dus niemand meer wakker te liggen. En evenmin van alles wat met sloten en sleutels te maken heeft! 1 enkel adres: Inbraakveilig. Het brengt meteen een administratieve vereenvoudiging met zich mee waarmee heel wat tijd bespaard wordt.

Brandalarm en branddetectie

Van rookmelders en brandcentrales tot aspiratiesystemen, detectie-beams en thermische branddetectiecamera’s. Complete brandmeldinstallaties voor de kleinere openbare gebouwen (waaraan bv. ook koepelsturingen, deurmagneten, noodverlichting, sprinklerinstallaties kunnen gekoppeld worden) tot en met grote administratieve centra en onderwijsinstellingen.

Behalve het plaatsen en onderhouden van de brandbeveiliging, doen wij al het nodige i.v.m. keuring. Daarnaast zorgen we er ook voor dat alles conform de regelgeving i.v.m. brandveiligheid wordt uitgevoerd.

Brandalarm

Pictogrammen

reglementaire evacuatie pictogrammen, locatieaanduidingen voor brandblussers, handbrandmelders, enz.

Brandblussers

schuimblussers, poederblussers, CO2 brandblussers, enz.

Noodverlichting en paniekverlichting

aanduiding van de vluchtwegen en nooduitgangen bij brand of paniek.

Anti-panieksloten en paniekbalken

zorgen er voor dat de uitgangen niet belemmerd worden voor personeel, bezoekers, scholieren, enz. bij brand of paniek.

Gepantserde deuren

branddeuren Rf30 , Rf60 en Rf90 om ervoor te zorgen dat brand niet overslaat naar belangrijke ruimtes.

Camerabewaking

ontraadt inbrekers, onruststokers en andere criminele figuren en tegelijk is het mogelijk om altijd en eender waar een oogje in het zeil houden via de camera’s.

We plaatsen de camerabewaking in regel met de privacywetgeving en verzorgen het onderhoud ervan. Daarnaast helpen wij ook graag met de administratieve procedures i.v.m. privacy en registratie.

Camerabewaking

Sloten en sleutels

sleutelplan, veiligheidssloten, veiligheidscilinders, kopieer-beveiligde veiligheidssleutels, veiligheidsbeslag, meerpuntssluitingen, enz. voor de vitale ruimtes.

Veiligheidssloten

Alarmsystemen

inbraakbeveiliging voor de vitale ruimtes buiten – maar ook voor meer veiligheid tijdens – de bezoekuren (zoals hold-up- en paniekknoppen en videoverificatie). We plaatsen en onderhouden alarmsystemen conform INCERT.

Alarmsystemen

Kluizen en safes

met een compleet gamma brandkasten – van inbouw- en vloerkluizen tot lockerkasten – worden de meest waardevolle bezittingen van de instelling en die van gebruikers en personeel veilig beschermd.

Brandkasten

Toegangscontrole

Een grote uitdaging voor de openbare dienstverlening is ongetwijfeld een veilige maar tegelijk comfortabele omgeving te scheppen in de gebouwen voor zowel het personeel als de gebruikers en bezoekers.

Ons compleet gamma elektronische, mechanische  en elektromechanische access control kan een antwoord bieden op de moeilijkste vraagstukken i.v.m. toegangsbeheer voor openbare gebouwen.
De toegangscontrole kan evt. geïntegreerd worden in de brandbeveiliging, de camerabewaking, de video-parlofonie of het inbraakalarm, of vice versa.

Toegangscontrole

24/7 slotenmaker dienst

Vanuit onze 4 vestigingen is er altijd wel iemand snel ter plaatse om te depanneren. Tegelijk wordt alle administratie hierrond sterk vereenvoudigd.

Service en onderhoud

Onze onderhoudsploegen zorgen er voor dat de beveiliging van het openbaar gebouw altijd feilloos werkt.

Meldkamer

Een 24/7 bewakingsdienst die we je kunnen aanbieden voor brandcentrales en alarmsystemen, eventueel met videoverificatie (verplicht bij het plaatsen van hold-up knoppen).

Camerabewaking

kan behalve voor beveiligingsdoeleinden ook gebruikt worden om beter inzicht te krijgen in organisatorische knelpunten. En dit zelfs tegelijkertijd. Denk maar aan personeelsbezetting en monitoring van de efficiëntie van de diensten. 1 beeld zegt soms meer dan 1000 woorden!

Camerabewaking

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Contact
Prijsaanvraag