Een alarmsysteem wordt aangestuurd door een alarm detector. Als de alarm detector niets “ziet” of “misleid” wordt, kan het alarmsysteem geen alarm slaan. Een (node)loos alarm is aan de andere kant ook iets wat je wilt vermijden. Het belang van een betrouwbare bewegingsmelder is daarmee overduidelijk.

Als “huisdetector” zet Inbraakveilig al sinds 2001 de BOSCH alarm detector in voor al zijn alarmsystemen. Gedurende al die jaren heeft de BOSCH bewegingsmelder zich bewezen als een uiterst betrouwbare alarm detector. Volgens ons dan ook “de beste koop”, omdat de BOSCH alarm detector bovendien een zeer gunstig prijskaartje heeft.

De BOSCH Blue Line alarm detector

Blue Line Gen 2 Series

Deze Quad PIR of TriTech (PIR + microwave) detector kan probleemloos ingezet worden in moeilijke omgevingen. Dit zijn ruimtes met potentieel valse alarmbronnen, zoals bv.: airco ventilatoren, sterke tocht van koude of warme lucht, traag bewegende objecten zoals gordijnen, planten of hangende voorwerpen aan het plafond, een ventilator die in werking kan treden als het systeem ingeschakeld is, vloerverwarming en kamertemperaturen boven de 30°C.

Lees meer

De BOSCH TriTech alarm detector

Commerical Series

Deze high-tech alarm detector kan probleemloos ingezet worden in moeilijke omgevingen. Dit zijn ruimtes met potentieel valse alarmbronnen, zoals bv.: airco ventilatoren, sterke tocht van koude of warme lucht, traag bewegende objecten zoals gordijnen, planten of hangende voorwerpen aan het plafond, een ventilator die in werking kan treden als het systeem ingeschakeld is, vloerverwarming en kamertemperaturen boven de 30°C.

lees meer

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag