Perimeterbeveiliging houdt inbrekers op veilige afstand. Door ze al te detecteren als ze nog maar je tuin betreden, wordt er al alarm geslagen nog vóór ze een inbraakpoging kunnen wagen.

Bij hold-ups en homejackings kunnen paniekzenders en hold-up knoppen de interventietijd verkorten. De pakkans wordt daarmee een pak groter. Samen met een “onder dwang” of “duress” code die in je alarm geprogrammeerd wordt, voel je je ook een stuk veiliger.

Behalve de detectie van inbraak en inbraakpogingen, zijn er nog andere gevaren waar je je tegen kunt beschermen als onderdeel van je alarmsysteem.

Rookmelders beveiligen je tegen de doorgaans vreselijke gevolgen van brand. Koolmonoxide detectoren bieden je bescherming tegen de zgn.”stille sluipmoordenaar”, CO.  Maar ook andere gassen kunnen gevaarlijk of dodelijk zijn, denk maar aan propaan of butaan. Ook deze gas-detectoren zijn verkrijgbaar als systeemcomponent voor je alarm. Hetzelfde geldt voor waterlek-detectoren en vorstsensors.

Perimeterbeveiliging

Hoe sneller je inbrekers detecteert rondom je woning, hoe kleiner de kans op schade. Met perimeter detectie op je alarm kan je dus zelfs een inbraak vermijden! Deze systemen beveiligen ook de zone rondom je woning. Zo zijn meteen ook de waardevolle spullen in je tuin beschermd tegen diefstal.

Over perimeterbeveiliging

Homejacking en hold-up

Wat als inbrekers je bedreiging en je dwingen om je autosleutels af te geven of je kluis te openen? In je alarmsysteem wordt een “onder dwang” of “duress” code geprogrammeerd en met paniekzenders of hold-up knoppen wordt je alarmsituatie doorgeseind en de politie gewaarschuwd.

Doormelding naar een alarmcentrale

Brand

Een brand kan voor immense schade zorgen. Door rookmelders te integreren in je alarmsysteem is je woning meteen beschermd tegen brand. Efficiënt en budgetvriendelijk.

Lees meer

Over branddetectie

CO

Je ruikt het niet en je ziet het niet maar het eist elk jaar opnieuw slachtoffers: 21 in 2016. Je beschermen tegen deze “stille sluipmoordenaar” is nochtans eenvoudig en niet duur. Een CO detector kan opgenomen worden in je alarmsysteem maar bestaat ook autonoom.

Gevaarlijke gassen

Gassen zoals butaan, propaan en methaan (aardgas) kunnen zorgen voor verstikking en ontploffingsgevaar. Ook deze gassen kunnen gedetecteerd worden, door specifieke gas-detectoren. Ze bestaan als alarmcomponent maar ook als autonome gas-detector.

Waterlekken

Een waterlek kan soms sneller dan je lief is, ontstaan. De schade is al snel behoorlijk groot. Ook om deze schade te beperken zijn er waterlek-detectoren die snel reageren als er water in de buurt komt. Het zijn sensoren die aangesloten kunnen worden op je inbraakalarm.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag