Een comfortabel, gebruiksvriendelijk alarmsysteem zorgt er voor dat je je alarm ook daadwerkelijk gebruikt … Altijd. Er zijn geen belemmeringen die je ervan weerhouden om je alarm te activeren. Want als dat zo zou zijn, dan zou je alarm eenvoudigweg geen nut hebben.

Een touchscreen bedieningsklavier dat helemaal op maat kan geprogrammeerd worden, zones die afzonderlijk kunnen bewaakt worden, gebruikers met verschillende rechten, de combinatie van raam- en deurcontacten en inbraakdetectoren. Dat zijn dingen die het leven gemakkelijk – en tegelijk vooral ook veilig maken.

Voeg daar nog extra comfort aan toe zoals bv. het openen van een poort, het aansteken van de verlichting, het optrekken of neerlaten van de rolluiken, muziek aanzetten via je afstandsbediening of zelfs via een App op je smartphone. Je alarmsysteem maakt het je zelfs nog comfortabeler.

De inbraakalarmen van Inbraakveilig zijn veelal voorzien om gekoppeld te kunnen worden aan smart home, domotica en automatisatie toepassingen.

Gebruiksvriendelijk

Want een weinig gebruiksvriendelijk of ondoordacht alarmsysteem wordt te vaak niet geactiveerd. En dat is jammer. Want juist dan is jouw gezin of ben je zelf niet meer in veiligheid. Inbraakveilig zorgt voor een sluitend concept en de meest comfortabel te bedienen alarmsystemen.

Extra comfort

Voor extra gemak maar ook voor extra veiligheid. Zo kan je door bv. je rolluiken op afstand te bedienen en het licht aan te steken de indruk wekken dat er iemand thuis is. Dat op zich houdt inbrekers al op veilige afstand. Maar hoe comfortabel is het niet als ook de lichten automatisch aan gaan?

Automatisatie

De alarmsystemen van Inbraakveilig zijn er veelal op voorzien om gekoppeld te kunnen worden met de meest gebruikte domotica- en automatiseringssystemen: KNX, Niko Home Control en verschillende Smart Home toepassingen.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag