Autosleutel kwijt of gestolen?
Laat je autosleutel bijmaken!

Zo heb je steeds een reserve autosleutel bij de hand.

Autosleutel kwijt of gestolen? <br> Laat je autosleutel bijmaken!
Autosleutel kwijt of gestolen? <br> Laat je autosleutel bijmaken!
HomeSlotenmakerAutosleutel laten bijmaken

Laat je autosleutel op tijd kopiëren!
Vraag hier je gratis offerte aan.

Autosleutel offerte
Type sleutel

Een autosleutel laten bijmaken

dat is kiezen voor zekerheid

Ben je je autosleutel verloren? Of is je autosleutel gestolen? Dat is pech, want een autosleutel bijmaken, dat kun je vaak niet zelf. Daarvoor klop je best aan bij een slotenmaker of sleutelmaker. Zorg dat je steeds over een reserve sleutel beschikt, zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

Hoeveel kost het bijmaken van een autsleutel

Wat kost dat nu, zo’n autosleutel laten bijmaken? Dat is afhankelijk van enkele factoren. Maar hoe je het ook draait of keert, een extra sleutel voor je wagen laten bijmaken bij Inbraakveilig is aanzienlijk goedkoper en sneller dan bij de automerken zelf.

 

 

 

 

 

Contacteer jouw Inbraakveiligexpert
 
 

Autosleutel in rioolputje gevallen?

Je bent lang niet de eerste.

Geloof het of niet, maar je zou zeker niet de eerste zijn wiens autosleutels in het rioolputje vallen. Het komt in België dagelijks voor. Wat doe je in zo’n situatie? Je kunt de brandweer bellen om het rioolputje open te maken en je sleutels eruit te halen. Voorkomen is echter beter dan genezen. Neem contact op met jouw Inbraakveiligexpert en laat voordelig de sleutel van je wagen kopiëren, voor het te laat is.

auto automatisch op slot met sleutel erin

Ging je auto op slot met sleutel erin?

Dat is balen.

Je auto slaat in het slot met je sleutels er nog in, het overkomt de besten onder ons. Hoewel er vandaag de dag al veel auto’s zijn die niet meer in het slot vallen wanneer de sleutel zich nog in de wagen bevindt, is dat lang niet bij alle auto’s het geval. Heb je geen reservesleutel bij de hand? Bel dan de ANWB of Touring Belgium Go. Een reserve autosleutel bij een vertrouwenspersoon in de buurt, komt in deze situatie steeds van pas!

Contacteer ons dichtstbijzijnde filiaal
 
 

Is je autosleutel stuk, kwijt of gestolen?
Zorg voor een reservesleutel!

Vraag een hierboven een gratis offerte aan of bel ons!

Contacteer ons

De sleutel van je wagen laten bijmaken, zonder originele?

Het is heel erg vervelend wanneer je autosleutel verloren is – of erger – gestolen wordt en je niet meer in het bezit bent van een reservekopie. Probeer er dus ten allen tijde voor te zorgen dat je tijdig een kopie van je autosleutel laat bijmaken. Wanneer je niet meer becshikt over je originele autolseutel, dan kunnen onze experten je niet verderhelpen, en zul je een beroep moeten doen op de veel duurdere services van je autodealer.

Voorkomen is altijd beter dan genezen, zorg dus dat je steeds een reservesleutel hebt, en liefst zelfs twee of drie!

Bel ons even op

#1 Zorg dat je een reserve autosleutel hebt

We zeggen het nog één keer: voorkomen is beter dan genezen. Zorg dus dat wanneer je je autosleutel verliest, je steeds een reserve autosleutel hebt. Kom desnoods even langs bij jouw Inbraakveilig slotenmaker en wij maken een aantal reserve autosleutels bij, zodat jij nooit in de problemen komt wanneer je je autosleutel verliest of je autosleutel gestolen wordt.

 

#2 Is je autosleutel gestolen? Doe aangifte bij de politie!

Is je autosleutel gestolen, dan is het belangrijk dat je aangifte gaat doen bij de politie. Ben je ver van huis? Bel dan een vriend of kennis op die eventueel jouw reserve autosleutel kan brengen. Het is belangrijk dat elke aangifte zo kort mogelijk na de feiten gebeurt. Maak er dus tijdig werk van!

 

#3 Bel je autodealer

Ben je je autosleutel kwijtgespeeld en heb je geen reservesleutel (bij de hand)? Dan kun je steeds je autodealer bellen. Die kunnen eventueel aan de hand van hun computersysteem je auto van op afstand openen. Het is dus belangrijk dat je steeds het nummer van je autodealer in je wagen hebt liggen. Just in case.

 

#4 Startkabels. Altijd handig!

Je auto laten slepen is uiteraard het laatste wat je wil doen wanneer je autosleutel verloren of gestolen is. Naast het feit dat je kunt proberen je slot te forceren met een platte schroevendraaier, kun je eens je wagen, eens hij open is, proberen te starten door de startkabels op de spoel van de accu te plaatsen. Vervolgens kun je de positieve pool aansluiten op het starterspoel. Normaal zou je daarna je auto kunnen starten.

 

#5 Zorg dat je je autosleutels niet verliest

Het is misschien gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar het verliezen van je autosleutels brengt steeds een veiligheidsrisico met zich mee. Denk daarbij aan diefstal van je wagen. Zorg dus dat je er alles aan doet om je autosleutels niet te verliezen. Vandaag de dag bestaan er enkele handige gadgets zoals Apple AirTags of Samsung Galaxy SmartTags. Daarmee kun je je autosleutels tracken via je smartphone. Handig, toch?

 

Lees hoe wij jou verder kunnen helpen

v

Autosleutel laten bijmaken door Inbraakveiligexpert

Waar kan ik mijn autosleutel laten bijmaken?

Bij Inbraakveilig zorgen we ervoor dat jij zorgeloos door het leven kunt en je steeds een reserve autosleutel op zak kunt hebben. Kom eens langs in bij onze slotenmakers in Gent, Dendermonde, Ninove, Lot en Knokke-Heist. Bel ons even op, vraag een offerte aan of stuur een mailjte en wij bekijken of we jouw autosleutel op voorraad hebben.

Zo heb jij in no-time weer een reserve autosleutel.

Contacteer een sleutelmaker in de je buurt

Je autosleutel verloren?

Zorg dat je steeds een reserve autosleutel hebt.

Kom langs en laat je autosleutel bijmaken.

Kies uw regio: Dendermonde | Gent | NinoveLot | Knokke-Heist

Bel 052 22 21 35

Bel 09 223 02 10

Bel 054 32 37 26

Bel 02 305 83 00

Bel 050 62 14 98

BMW autosleutel kwijt

Hét bekendste automerk in België: BMW. Dit Duitse premiummerk is geliefd onder velen, en terecht. Zorg dus dat je er ten allen tijde mee kunt blijven rijden, zelfs wanneer je je autosleutels verliest. Een BMW autosleutel met afstandsbediening laten bijmaken? Wij helpen je!

Mercedes autosleutel verloren

Ben je de autosleutel van je Mercedes verloren of is hij gestolen? Dat is een vervelende zaak. Kom gerust eens langs en wij maken opnieuw een reservesleutel voor jouw Mercedes.

Autosleutel voor Opel bijmaken

Ben je de sleutel van je wagen kwijt? Of laat je graag gewoon een autosleutel bijmaken voor je Opel? Dan ben je bij Inbraakveilig aan het juiste adres. Wir Leben Autosleutels.

Ford autosleutel laten kopiëren

De bekende Henry Ford veranderde het leven van vele mensen toen hij met betaalbare en degelijke auto’s op de markt kwam. Maar de autosleutel van je Ford laten bijmaken, dat kost veel geld, wanneer je bij de verkeerde aanklopt. Bij ons geniet je steeds van een eerlijke prijs.

Peugeot autosleutel laten bijmaken

Peugeot is met zijn 200-jarige geschiedenis een van de oudste autoconstructeurs ter wereld. Een Peugeot die gaat dus jaren mee, zorg dus zeker dat ook jouw autosleutels dat doen. Laat op tijd een autosleutel voor Peugeot bijmaken.

Volkswagen autosleutel nodig?

Wist je dat het Volkswagen-concern elke dag meer dan 34.500 auto’s bouwt? Dat zijn dagelijks 34.500 Volkswagen autosleutels die verloren kunnen gaan. Zorg dat de jouwe daar geen deel van uitmaakt. Bij ons kun je je Volkswagen autosleutel zorgeloos laten bijmaken.

Ben je daarnaast nog op zoek naar een professionele slotenmaker die je kan helpen met het plaatsten van nieuwe sloten in je huis, gepantserde deurenveiligheidssloten, veiligheidsbeslag en toegangscontrole, dan ben je ook daarvoor bij onze Inbraakveiligexperten aan het juiste adres.

 

Ontdek al onze diensten
Prijsaanvraag