Sleutels en sleutelservices

Een veiligheidsslot zelf plaatsen?

Een veiligheidsslot zelf plaatsen? Dat kan als je wat handig bent. Een cilinder vervangen zal meestal wel lukken maar het monteren van bv. een meerpuntssluiting vergt toch behoorlijk wat ervaring, handigheid, kennis en vakmanschap. In de praktijk worden wij dikwijls alsnog ter hulp geroepen.

Correct opmeten = verrassingen vermijden

Om een veiligheidsslot correct te kunnen plaatsen, moet alles eerst nauwkeurig en correct opgemeten worden. Op zich is dit al een specialisatie. Met kennis en ervaring kunnen heel wat moeilijkheden vooraf ingeschat worden en onaangename verrassingen vermeden worden. Je Inbraakveilig adviseur weet welke maten moeten opgenomen worden en waar rekening mee moet gehouden worden, voor een perfect resultaat. Om ervoor te zorgen dat er geen zwakke schakels overblijven, bespreekt hij alle mogelijkheden en details met jou.

Het juiste materiaal = geen verloren kosten

Je Inbraakveilig adviseur zorgt ervoor dat het juiste materiaal besteld wordt om van je deur een inbraakveilige deur te maken.

Vakkundige plaatsing = geen tijdverlies en perfect resultaat

​Omdat alles op voorhand al nauwkeurig bekeken en opgemeten werd, kan de plaatsing van je veiligheidssloten vlot verlopen. Ons ervaren plaatsers-team kan er nu bv. voor zorgen dat de spleet tussen het slot en het deurkozijn zo klein mogelijk is. Dit is belangrijk om het weg- of induwen van de dag- of nachtschoot onmogelijk te maken. Ook het infrezen van gleuven om de meerpuntssluitingen in te bouwen, gebeurt met de meeste omzichtigheid. De mechaniek mag de deur niet hinderen om soepel open en dicht te gaan. De deur moet ook perfect en zonder veel weerstand op slot en open gaan met de sleutel. Kortom, het plaatsen van een veiligheidsslot is vakwerk alom.

Service en onderhoud = maximaal rendement

​Ook het onderhoud van je sluitwerk is belangrijk. Goed en juist onderhouden veiligheidssloten blijven jarenlang perfect werken. Als er zich toch problemen zouden voordoen, bv. ten gevolge van warmte, kan je rekenen op onze vakkundige service.

De slotenmaker

Al meer dan 20 jaar de referentie in Vlaanderen.

Dag & nacht paraat - 7 op 7

Kies uw regio: Dendermonde | Gent | NinoveLot | Knokke-Heist

Bel 052 22 21 35

Bel 09 223 02 10

Bel 054 32 37 26

Bel 02 305 83 00

Bel 050 62 14 98

Prijsaanvraag