Sleutels en sleutelservices

De looks

Het deurblad is volledig van staal. De afwerking gebeurt met houten panelen. Zo kan je voor jouw gepantserde deur de gewenste look kiezen.

De cilinder is aan de buitenzijde beschermd met een veiligheidsrozet naar jouw smaak. Een veiligheidsrozet is aan de binnenzijde van de deur verankerd zodat deze langs buiten niet kan gedemonteerd worden om de cilinder af te breken. De kernbeveiliging (het lipje dat ronddraait) beschermt het slot nog eens extra tegen uitboren.

Je gepantserde deur krijgt een volledig stalen kader rondom dat ter plaatse wordt vastgelast. Op die manier draaien de mobiele en vaste stalen pennen perfect op slot in het kader. Het laswerk garandeert de stevigheid van je gepantserde deur in elke situatie. Uiteraard kan je je deuromlijsting (laten) lakken in de gewenste kleur.

En het stevig "staaltje" techniek binnenin

Stalen stoot- en inlegplaten en stalen pennen en nokken om alles perfect op zijn plaats te houden.

Je gepantserde deur heeft aan de slotzijde boven, midden en onder verschillende stalen sluitpennen om ze te vergrendelen. Met een meerpuntsslot is het zelfs voor “professionele” inbrekers zo goed als onmogelijk om de deur open te krijgen.

Aan de scharnierzijde is je gepantserde deur voorzien van stalen dievenklauwen om het uitlichten van de deur te voorkomen.

De cilinder is een boor-beveiligde veiligheidscilinder met eigendomscertificaat die het ongewenst dupliceren van sleutels onmogelijk maakt.

En nog een handige optie bovenop?

Optioneel kan je ook kiezen voor een elektronische cilinder. Dan heb je geen ‘klassieke’ sleutel meer nodig om je deur te openen of te sluiten. Je smartphone of een key card volstaan. Een volwaardig toegangscontrolesysteem heb je dan letterlijk binnen handbereik. Jouw smartphone is als het ware je elektronisch sluitplan waarmee je tot 300 gebruikers simultaan kunt beheren.

Gepantserde stalen deuren maar ook volle kern houten deurbladen

Naast gepantserde stalen deuren kunnen gepantserde deuren met volle kern houten deurblad ook een elegante oplossing zijn. Wij plaatsen ze ook!

De deurbladen hebben een versterkte volle kern en zijn voorzien van ingebouwde staalplaten. De afwerking is dan met een witte krasvrije HPL (hoge druk laminaat), fineer of gelakt.

De metalen deurkaders kunnen gekozen worden in wit, grijs, zijdeglans of textuur, eventueel zelfs in de gewenste RAL-kleur.

Deze deurgehelen (gepantserde deur en omlijsting) voldoen aan inbraakbeschermingsklasse 3 of 4 en brandweerstand RF30 of RF60.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag