Sleutels en sleutelservices

Geluidsoverlast kan vervelend en vermoeiend zijn

Herken je het als geluid van buiten er voor zorgt dat jij en je kinderen zich minder goed kunnen concentreren? Werken in de buurt, straatlawaai, luidruchtige buren, druk verkeer, … Bovendien halen deze storende geluiden je dikwijls uit je slaap.

Geluid van buiten komt langs je deur naar binnen

Vaak hebben mensen last van storende geluiden van buiten op straat of in de gang. Voor een groot deel heeft dat te maken met de mindere kwaliteit van de deur en de deuromlijsting. En vooral ook met de afdichting: de speling en spleten daarrond. Dankzij de geluidswerende gepantserde deur van Inbraakveilig is meteen ook deze zorg van de baan.

Wat is een geluidswerende gepantserde deur?

Een geluidswerende gepantserde deur is een veiligheidsdeur waar, naast inbraak- en brandveiligheidsvoorzieningen, ook speciale voorzieningen werden getroffen om de akoestische afdichting verder te optimaliseren.

Zo worden er speciale geluiddempende afdichtingsmiddelen gebruikt. Onderaan je deur wordt met een speciale afdichtingsstrip geluid maximaal geweerd.

Een geluidswerende gepantserde deur betekent veiligheid, rust en stilte binnen

Geluidswerende gepantserde deuren zijn stevig geïsoleerd. Zo sla je 2 vliegen in 1 klap: maximale veiligheid én maximale rust binnen in je woning of appartement.

De slotenmaker

Al meer dan 20 jaar de referentie in Vlaanderen.

Dag & nacht paraat - 7 op 7

Kies uw regio: Dendermonde | Gent | NinoveLot | Knokke-Heist

Bel 052 22 21 35

Bel 09 223 02 10

Bel 054 32 37 26

Bel 02 305 83 00

Bel 050 62 14 98

Prijsaanvraag