Sleutels en sleutelservices

Een degelijke gepantserde deur laten plaatsen in je woning, dat doe je doorgaans maar 1 keer in je leven. Het is daarom logisch dat dit wat vragen oproept bij jou.

Hoe wij te werk gaan, leggen we hieronder alvast even kort uit:

Kies je een standaard veiligheidsdeur of een brandwerende veiligheidsdeur?

Om je te begeleiden in je zoektocht naar de juiste gepantserde deur, zijn er een aantal zaken die we graag van jou willen weten. Zowel voor binnendeuren als voor buitendeuren kan je bij ons terecht. Inbraakveilig maakt een onderscheid tussen een standaard veiligheidsdeur en een brandwerende veiligheidsdeur. Beide type veiligheidsdeuren voldoen aan zeer strenge normen inzake inbraakbeveiliging en zijn brandwerend. Een brandwerende gepantserde deur geeft daarenboven nog een langere bescherming bij brand. Deze deuren zijn minimum 30 minuten brandwerend. Beide types hebben volgende kenmerken: ze zijn vervaardigd uit gegalvaniseerd staal. Ze hebben 4 sluitpinnen ter hoogte van de deurkruk en nog 1 extra boven en onderaan de deur. Daarbovenop hebben ze 5 vaste dievenklauwen aan de scharnierzijde. Dit zorgt er voor dat inbrekers de deur niet uit haar kader kunnen lichten.

Welk deurpaneel zou je willen?

Daarnaast kan je ook het deurpaneel volledig naar jouw smaak kiezen. We hebben verschillende houten deurpanelen in een kleur naar wens. Bij je bestelling hoef je je nog geen zorgen te maken over de kleur. Wij komen bij jou thuis de exacte afmetingen opnemen. Tijdens deze afspraak kan je dit nog steeds aanpassen.

Welke deurkruk heeft je voorkeur?

Een deur heeft – in principe – ook een deurkruk. We kunnen jou een klassieke deurkruk aanbieden, een bolvormige deurkruk of een trekker. Of gewoon geen deurkruk.

Verlies je snel je sleutels?

Sleutels zijn er om te verliezen, niet? Dan kies je voor een gepantserde deur zonder deurkruk maar met een elektronische cilinder.

Welke cilinder past op jouw deur?

En dan is er nog de cilinder. Traditioneel kiezen mensen voor een mechanische cilinder met sleutel. Maar er is ook een alternatief, nl. een elektronische cilinder. In combinatie met je smartphone, een badge of je credit card, heb je geen sleutels meer nodig om je deur te openen. De ISEO Libra Smart is een mooi voorbeeld hiervan. Je kan nog steeds een klassieke deurkruk laten monteren op je deur. Strikt genomen kan het ook zonder.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Prijsaanvraag