Bescherm wat je zeker nooit wilt verliezen tegen diefstal en inbraak

1 woning op 40 krijgt inbrekers over de vloer. Om de 10 minuten wordt er wel ergens een inbraak gepleegd in België.​
Maar ook: je weet niet altijd wie je over de vloer krijgt. Kleine maar waardevolle spullen worden het vaakst en het snelst gestolen!

Wacht niet tot het te laat is! Bescherm je – financieel maar ook emotioneel – waardevolle bezittingen in een diefstal- en inbraakwerende kluis.

Met Europese certificaten

Met Europese certificaten

Niet elke kluis is écht inbraakwerend. Om “inbraakwerende kluis” genoemd te mogen worden, moet de kluis een aantal testen doorstaan en krijgt pas dan een certificaat in overeenstemming met een bepaalde inbraakweerstandsnorm.

Vakkundig gemonteerd

Vakkundig gemonteerd

Het spreekt voor zich dat een kluis vakkundig geplaatst en verankerd moet worden. Aan een kluis die te eenvoudig los te maken is omdat ze fout verankerd werd, heb je niets. Kies voor veiligheid en betrouwbaarheid!

Naar jouw wensen

Naar jouw wensen

Een goede inbraakwerende kluis is groot genoeg en ingedeeld volgens jouw noden. Met 1 of meer sleutels, elektronische code of mechanische cijfercombinatie? In de kleur van je interieur? Of zelfs helemaal op maat? Het kan allemaal!

Rimpelloos ingehuisd

De “inhuizing” of verhuis van een kluis is een hele opdracht. Voor je eigen veiligheid en om je gebouw te vrijwaren van schade, is een inhuizing door het ervaren team van Inbraakveilig altijd de beste keuze.

Belgische kwaliteit

Dombrecht Safes, een voorname fabrikant van kluizen en safes, vinden we op slechts enkele kilometers van onze deur. Daarnaast bieden we ook nog kluizen van andere Europese A-merken aan: De Raat, Fichet-Bauche, e.a.

Vertrouw op een expert

Een kluis is niet zomaar een kast die op slot kan

Inbraakveilig heeft de ervaring en de expertise in huis om de juiste brandkast op een correcte manier te plaatsen.

Kluizen en safes met sleutel of met mechanisch of elektronisch instelbare code, wapenkasten, sleutelkluizen, documentensafes, beveiligde archiefkasten, geldkluizen en afstortkluizen, hotelsafes tot panic rooms, etc.

Inbraakveilig geeft je het nodige advies zodat de kluis die je kiest perfect aansluit op je noden.

Ook voor het plaatsen van je kluis of safe en het “inhuizen” ervan kan je rekenen op Inbraakveilig.

De slotenmaker

Al meer dan 20 jaar de referentie in Vlaanderen.

Dag & nacht paraat - 7 op 7

Kies uw regio: Dendermonde | Gent | NinoveLot | Knokke-Heist

Bel 052 22 21 35

Bel 09 223 02 10

Bel 054 32 37 26

Bel 02 305 83 00

Bel 050 62 14 98

Prijsaanvraag