Daar waar er meerdere belknoppen aan te pas komen, spreken we over een appartement systeem. Zijn dat er meer dan 6 dan wordt dat een systeem voor grote appartementen.​

Goed om weten is dat ook oude parlofoons doorgaans probleemloos kunnen vernieuwd worden door moderne videofoons.​

Waar er bij appartement systemen vooral op moet gelet worden, is dat ook het sluitwerk veilig en comfortabel is. Omdat zowel elektronische als mechanische beveiliging onze specialiteit zijn, is Inbraakveilig daarvoor de uitgelezen partner. In ons gamma hebben wij ook meerpuntssloten, gemotoriseerde sloten, magneetsloten, enz. om je toegangsdeur ideaal te beveiligen in combinatie met een videofoon of parlofoon.

Tegenwoordig worden meestal videofoons geplaatst. Omdat ze zodanig betaalbaar geworden zijn, is er doorgaans nog maar een klein prijsverschil met parlofoons. Parlofoons worden meestal uit noodzaak gekozen als met een bestaande bekabeling videofonie onmogelijk is. Voor wat dat betreft zijn de mogelijkheden de laatste jaren enorm uitgebreid. Zo zijn er videofonie systemen die perfect werken met maar 2 draden beschikbaar (bv. ter vervanging van oude parlofoons).

Naast veiligheid kan een videofoon heel wat comfort bieden: iedere bewoner kan de deur openen vanaf het scherm of via de GSM, een opnamefunctie, een soort “voice-mail” functie, enz. Het comfort kan nog uitgebreid worden. Bv. met een buitenpost met geïntegreerde toegangscontrole zoals een badgelezer of codeklavier, enz.

Een parlofoon

Een parlofoon

Daarmee kan je toch al zeker zijn dat je de deur opent voor een bekende. Het is daarom een soort minimum verificatie. Inbraakveilig plaatst parlofoons voor kleine en grote appartementen, woonblokken en woonerven.
Geef de voorkeur aan een videofoon als het kan. Want om te weten wie er voor de deur staat via een parlofoon, moet de bewoner eerst zelf antwoorden…

Een videofoon

Een videofoon

Een videofoon biedt de meeste zekerheid en veiligheid. Dankzij een camera met glashelder beeld ziet elke bewoner perfect wat er voor de deur gebeurt. Ook als hij of zij er niet is; dan is het maar even op de smartphone kijken. En de camerabeelden, die worden ondertussen opgenomen. Ook voor appartementen, praktijken, woonerven, enz. plaatst Inbraakveilig videofonie systemen.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag