De kust is veilig!

Nieuw filiaal voor Inbraakveilig Knokke

De kust is veilig!
De kust is veilig!

Nieuw filiaal

Elizabetlaan 355

Om je de weg naar ons nog vlotter te laten vinden, kozen wij voor een nieuwe locatie op de Elizabetlaan, nabij het Heldenplein en de Heldentoren.

Je kan er voortaan terecht om er de efficiëntste beveiligingsoplossingen te bekijken in een gloednieuwe showroom en vooral voor correct beveiligingsadvies!

Je bent steeds welkom tijdens de openingsuren of op afspraak via het nieuw telefoonnummer 050 170 120.

 

050 170 120

Flow Security | Inbraakveilig Knokke

Go with the Flow

Na ondertussen al 2 jaar bij Inbraakveilig Group zal meteen ook de naam Flow Security geleidelijk aan uit het straatbeeld verdwijnen.

Je beveiligingspartner heet voortaan gewoon Inbraakveilig Knokke.

Makkelijk en eenduidig omdat het aanbod nu overeenstemt met dit van alle andere Inbraakveilig-vestigingen in Vlaanderen;
elektronische beveiliging zoals camerabewaking, alarmsystemen, brandbeveiliging, toegangscontrole, videofonie en poortautomatisering
maar ook mechanische beveiliging zoals veiligheidssloten, -sleutels en -beslag, veiligheidsdeuren en kluizen.

SALTO Systems en gepantserde deuren

De blikvangers in Knokke

Wie ons nieuw filiaal al is gepasseerd, zal het opgevallen zijn dat onze SALTO Systems toegangscontrole wel zeer prominent aanwezig is.

Het is dan ook een TOP-product dat zeker in de kuststeden en -gemeenten zeer breed toepasbaar is. We denken daarbij dan vooral aan de seizoenverhuur, hotels en B&B’s.

Andere producten waar veel vraag naar is aan de kust, zijn gepantserde deuren en appartementsdeuren. Vanzelfsprekend zijn ook die daarom de blikvangers in onze showroom.

Inbraakveilig Knokke in de lokale media

Kneistikrant

In dit interview voor Kneistikrant legt onze zaakvoerder Frederic Vermoesen uit waarvoor je bij ons terechtkunt en hoe we het aanpakken om je pand betrouwbaar te beveiligen.

Hartelijk welkom in ons nieuw filiaal Inbraakveilig Knokke – Elizabetlaan 355 – 8301 Knokke-Heist – 050 170 120

Advies aan huis

Advies aan huis

Vraag vrijblijvend <br />een offerte

Vraag vrijblijvend
een offerte

Contacteer ons

Contacteer ons

Prijsaanvraag