Camerabewaking anno 2023

Feiten voorkomen i.p.v. er achteraan te lopen

Camerabewaking anno 2023
Camerabewaking anno 2023

Dankzij artificiële intelligentie kan je camerabewaking nu meer dan vroeger ingezet worden voor “actieve” beveiligingstaken. Ze kunnen je nu met andere woorden ook waarschuwen.
Een camera kon namelijk vroeger het onderscheid niet maken tussen de beweging van bijvoorbeeld een struik door de wind en die van een naderende inbreker. Door de ingebouwde intelligentie kan dat nu wel. De foutmarge van de bewegingsdetectie is daardoor nu aanvaardbaar klein geworden om de camera als het ware in te zetten als bewegingsmelder.

Vroeger: Inbraak gehad? Gelukkig waren er bewakingscamera’s! Dan konden we zien wat er gebeurd was. En misschien hadden we dan ook voldoende duidelijke beelden van de daders.

Nu: Indringers? Gelukkig jagen onze bewakingscamera’s ze snel weg! Nog voor ze “inbrekers” worden. Geen schade, geen inbraak. En een gerust gevoel.

Active deterrence

om indringers meteen af te schrikken

Oei, betrapt! Dan zullen indringers toch eerder geneigd zijn om hun klusje voortijdig af te blazen.

De camera ziet, detecteert … en verwittigt meteen! Indringers worden opgeschrikt door een flitslicht en een sirene of waarschuwingsboodschap. En ondertussen krijg jij een melding; rechtstreeks op je smartphone of via de meldkamer.

Zo kan je inbrekers detecteren én afschrikken, nog vóór ze een inbraakpoging kunnen wagen en nog vóór ze schade hebben kunnen aanrichten!

Contacteer ons

Thermische camera's

betaalbare perimeterbewaking

Tussen de struiken uit het zicht van de camera’s verdwijnen? Dat is dan buiten onze thermisch-optische camera’s gerekend!

Deze bewakingscamera’s die naast een haarscherp high-definition beeld ook een thermisch warmtebeeld leveren, zijn enorm in opmars. En terecht! Want deze thermisch-optische camera’s bieden een dubbele zekerheid.

Het grootste voordeel van deze camera’s is dat de zichtbaarheid zelfs nul mag zijn; door mist, rook of in het pikdonker. Het thermische gedeelte van deze camera “ziet” altijd alles wat warmte afgeeft! En daarenboven ook nog eens tot op zeer grote afstand.

Daarom zijn ze een goed en betaalbaar alternatief voor veel duurdere vormen van perimeterbeveiliging.

Contacteer ons

“Ons uitgestrekt terrein beveiligen zou anders een onmogelijke – en vooral onbetaalbare – opgave geweest zijn.

De beveiliging van je bedrijf

noodzakelijk kwaad?

Als ondernemer moét je er eigenlijk mee bezig zijn. Maar wellicht spendeer je toch liever je tijd aan dat waar je goed in bent: ondernemen en jouw business.

Groot gelijk! Over je beveiliging hoef jij niet wakker te liggen, vinden wij. Laat die zorgen maar aan ons over.

De vraag vanuit de bedrijfswereld om beveiliging als een dienst aan te bieden – zoals dat bijvoorbeeld voor IT-services al gebruikelijk is – is de laatste jaren aanzienlijk toegenomen.

We ontwikkelden daarom verschillende formules waarmee je beveiliging mee kan evolueren met je bedrijf. Zonder er naar te moeten omkijken.

 

Je beveiliging altijd tip-top in orde

zonder zorgen

De beveiliging van je bedrijf is al bijna even noodzakelijk als bijvoorbeeld je bedrijfswagen en je machinepark om de continuïteit van je activiteiten te verzekeren. Waarom dan niet kiezen voor een zelfde manier van financiering ervan?

Want wat werkt er gemakkelijker dan de kosten voor de beveiliging eenvoudig te kunnen budgetteren als vaste maandelijkse kost?

Bovendien evolueert je beveiliging soepel mee met de beveiligingsnoden van je bedrijf en blijft altijd piekfijn onderhouden en up-to-date.

Dat kan met onze ALL-INbraakveilig -formules.

Bovendien kan het ook fiscaal interessant zijn.
Dus: veilig ✅, zonder budgettaire verrassingen ✅, zonder zorgen ✅ !

 

Meer over ALL-INbraakveilig

“Ik wil me daarmee niet bezighouden. Het moet gewoon in orde zijn.

Advies aan huis

Advies aan huis

Vraag vrijblijvend <br />een offerte

Vraag vrijblijvend
een offerte

Contacteer ons

Contacteer ons

Prijsaanvraag