Een goede beveiliging van je bedrijf is tegenwoordig geen bijzaak meer. Risico’s die de continuïteit van je onderneming in het gedrang kunnen brengen, worden maar beter vermeden.

Denk maar aan de enorme schade die brand, inbraak, diefstal en sabotage kunnen veroorzaken. Niet alleen materieel maar ook immaterieel.

Daarom is ook de continuïteit van je beveiliging belangrijk. Of beter nog: je beveiliging evolueert best mee met je bedrijf.

Daarom ontwikkelde Inbraakveilig een All-in beveiligingsformule voor KMO en industrie. De beveiliging van je bedrijf blijft perfect afgestemd op je noden terwijl je niet voor budgettaire verrassingen kunt komen te staan.

De beveiliging van je bedrijf is al bijna even noodzakelijk als bv. je bedrijfswagen en je machinepark om de continuïteit van je activiteiten te verzekeren. Waarom dan niet kiezen voor een zelfde manier van financiering ervan?

Met ALL-INbraakveilig neem je alle zorgen over je beveiliging weg, zowel over het functionele als het financiële.

Het up-to-date houden en onderhoud van je beveiligingssystemen, abonnement voor alarmopvolging, ondersteuning bij het gebruik, het oplossen van eventuele storingen en defecten, … En dat terwijl je een maandelijkse factuur in je boekhoudkundig verwerkt als vaste bedrijfskosten.

Geen zorgen over je beveiliging

Je beveiliging blijft altijd in optima forma én perfect afgestemd op je beveiligingsnoden. Het up-to-date houden en het onderhoud van je beveiligingssystemen, ondersteuning bij het gebruik, meldkamerdoormelding, opvolging van storingen, … het kan allemaal opgenomen worden in de ALL-INbraakveilig formule. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over je beveiliging.

Geen zorgen over je budget

Onvoldoende financiële middelen om meteen de beveiligingsoplossingen aan te schaffen die je nodig hebt? Of hou je liever geld vrij voor andere investeringen? Dan biedt de ALL-INbraakveilig formule de uitkomst. Met een maandelijkse kostenfactuur voor een vast bedrag kom je dan nooit voor verrassingen te staan. Omdat deze bedrijfskosten geboekt worden in de resultatenrekening blijft er meer ruimte over voor de financiering van andere mogelijke investeringen.

Zowel mechanische als elektronische beveiliging

Een alarminstallateur bekijkt je beveiliging vanuit zijn standpunt en zijn kennis. Een slotenmaker vanuit de zijne. Inbraakveilig brengt het beste van die 2 werelden samen. Dit is niet alleen een objectievere maar ook een completere kijk op de beveiliging van je bedrijf. Bovendien is sommige elektronische beveiliging pas écht veilig als ze aangevuld wordt met een degelijke mechanische beveiliging. Denk maar aan elektronisch gestuurde sloten.

Tegen het scherpste tarief

Als je kiest voor een ALL-INbraakveilig formule, betaal je een vast maandelijks bedrag over een periode van 48 of 60 maanden. Inbraakveilig berekent je maandbedrag volgens de scherpste tarieven op de markt en werkt daarvoor samen met verschillende financiële partners.

Contact

Contact
Prijsaanvraag