Als je een alarmsysteem wilt aanschaffen, zijn er een paar zaken die je best eerst even in overweging neemt.

Vanzelfsprekend het budget dat je er aan wilt besteden. Maar waar je best ook even over nadenkt, is of je het alarmsysteem wilt huren of kopen.

Alarmsystemen worden immers op de Belgische markt ook aangeboden in – als het ware – huurformules. Tegen een ogenschijnlijk “klein” maandbedrag. Deze alarmen worden aangeboden zonder een sirene. De alarmmeldingen worden tóch verstuurd naar een zgn. meldkamer. Althans, dat is dan toch de uitleg …

Realiseer je dan wel dat je dan geen alarmsysteem aanschaft maar eigenlijk alleen maar een (meldkamer) contract. Als je dat contract stopzet, heb je ook geen alarm meer.

Bij Inbraakveilig word je de volle eigenaar van je alarmsysteem. Je behoudt alle vrijheid om alarmmeldingen door te laten sturen naar de meldkamer die jij kiest. Óf zelfs naar bv. je eigen GSM, of beiden. Verder kan je bv. ook het meldkamercontract opzeggen, je alarmsysteem zelf onderhouden als je dat wenst, zelfs van installateur veranderen als het moet.

Simpel en duidelijk: bij Inbraakveilig wordt het JOUW alarmsysteem.

Opteer je toch liever voor een huurkoop formule of een andere financiering? Bij Inbraakveilig kan dat ook en behoud je toch alle vrijheid.

Jouw alarm

Jouw alarm is jouw eigendom. Ongeacht je kiest voor een alarmmonitoring contract of niet. Of voor een service contract of niet. Financiering kan ook bij Inbraakveilig – en dan wel met behoud van alle vrijheid.

Meldkamer monitoring

Als inbrekers zich toegang verschaffen tot jouw woning wil je dat er ten allen tijde actie ondernomen wordt. Ook als je GSM uit staat of als er niemand bereikbaar is … Met meldkamer monitoring ben je altijd zeker.

Service contract

Jouw alarmsysteem altijd in optima forma; een Inbraakveilig service contract is een aanrader. Zo wordt erover gewaakt dat het inbraaksysteem alarmeert wanneer het moet – terwijl ongewenste alarmmeldingen kunnen vermeden worden.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag