Alarmsystemen voor bedrijven

Om tijdig "alarm" te slaan

Of op zoek naar een alarmsysteem voor je woning? >
Alarmsystemen voor bedrijven
HomeHome (bedrijf)Alarmsystemen
Alarmsystemen zorgen voor een veilig gevoel

Degelijke alarmsystemen slaan tijdig alarm bij een inbraakpoging. En de inbrekers; die zullen vervroegd de aftocht moeten blazen. Winkels en bedrijfspanden die uitgerust zijn met een alarmsysteem worden bovendien minder snel “uitgekozen” door inbrekers.

Maar ook tijdens de openingsuren kan je alarmsysteem je bedrijf beschermen. Hold-up drukknoppen aangesloten op je alarmsysteem en verbonden met een alarmcentrale zorgen dan voor een snelle interventie van de hulpdiensten.

Alarmsystemen prijs of info ?
Inbraakcijfers pleiten voor het plaatsen van een alarmsysteem

In 2020 waren er 17.797 winkeldiefstallen en 7.654 inbraken in bedrijven en handelspanden en 3.099 inbraken in openbare instellingen in België – ondanks enkele corona-lockdowns dat jaar.
Statistieken die aantonen dat het nodig is om je bedrijf of winkel goed te beveiligen.

De schade voor bedrijven is soms veel groter dan de louter materiële schade. Denk maar aan de verstoring van de normale activiteiten van je bedrijf.

De betrouwbare alarmsystemen van Inbraakveilig beschermen wat waardevol is: je personeel, je verkoopwaar, je bedrijfsmiddelen en jezelf. Het beveiligt je bedrijf 100% – altijd!

Meer feiten en statistieken
Een betrouwbaar alarmsysteem

Een betrouwbaar alarmsysteem

Een alarmsysteem is méér dan een aantal alarmdetectoren, een klavier, een sirene en een alarmcentrale van een goed merk. Want een alarmsysteem dat zorgt voor onrust? Dat wil je niet! Een Inbraakveilig inbraakalarm geeft je rust.

Betrouwbare alarmsystemen
Een comfortabel  alarmsysteem

Een comfortabel alarmsysteem

Een goed alarmsysteem is ook comfortabel. Meer nog: het verhoogt je comfort. 1001 mogelijkheden kunnen toegevoegd worden aan je bedrijfsalarm: openen van poorten, verlichting en verwarming aanzetten, eenvoudig en comfortabel met een App.

Alarmsystemen & comfort
Een alarmsysteem voor elk interieur

Een alarmsysteem voor elk interieur

Een mooi en gebruiksvriendelijk alarmklavier, nauwkeurige design detectoren,…
En als het belangrijk is dat het interieur van je zaak niet gekrenkt wordt, zijn er ook (evt. gedeeltelijk) draadloze, betrouwbare alarmsystemen.

Je alarmsysteem & design
Een alarmsysteem voor vele gevaren

Een alarmsysteem voor vele gevaren

Misschien zijn er gevaren waar je nog niet meteen aan gedacht had: signaleren van brand, paniek of een hold-up, …
Een alarmsysteem van Inbraakveilig is compleet en beschermt op vele vlakken wat waardevol is.

Complete alarmsystemen
Een "Bewaakt" alarmsysteem

Een "Bewaakt" alarmsysteem

Je wil natuurlijk dat elke alarmmelding snel en goed opgevolgd wordt.
Bij Inbraakveilig kies je in alle vrijheid: doormelding naar een meldkamer óf naar jezelf, je medewerkers, buren, vrienden, … via de App.

Je alarmysteem & meldkamer
Alarmsystemen kan je bij Inbraakveilig kopen, leasen of huren

Flexibele formules

Je alarmsysteem aankopen of leasen met de ALL-INbraakveilig formule

Een alarmsysteem aankopen en afschrijven over een bepaalde periode – of inboeken als vaste kost met een maandelijkse factuur. Naargelang je specifieke situatie en andere financieringsbehoeften kan het één al interessanter zijn dan het andere. En bovendien helpt de fiscus nog een handje!

Alarmsysteem kopen, leasen of huren
BlueShield totaalbeveiliging met alarmsysteem en camerabewaking

BlueShield van Inbraakveilig

het virtuele schild rond jouw bedrijf beschermt 24/7 wat kostbaar is

Stel je voor dat je inbrekers zou kunnen detecteren én afschrikken, nog vóór ze een inbraakpoging kunnen wagen en nog vóór ze schade hebben kunnen aanrichten!

Dàt kan BlueShield, een innovatief totaalbeveiligingsconcept waarbij nauwkeurige alarm sensoren en intelligente camerabewaking samenwerken om je bedrijf al aan de buitenkant te beveiligen.

BlueShield beveiliging met alarmsysteem en camerabewaking - in de praktijk

Hoe werkt het?

Hoe werkt het? BlueShield vormt een onzichtbaar beschermingsschild rond je bedrijfspand. Het gebruikt daarvoor de intelligentie van de slimme camera’s en de verfijnde bewegingsdetectie van de sensoren en detectoren van je alarmsysteem. Het is de unieke uitbreiding van je inbraakdetectiesysteem binnen in het gebouw met een extra beveiligingsperimeter buiten rondom.

meer over BlueShield

De investeringen in beveiliging kunnen, naast de gewone afschrijvingen, van een bijkomende aftrek van 20,5% genieten, namelijk de “Aftrek voor investering”.

 

Investeringsaftrek voor beveiliging

Ook de kosten voor het leveren van bepaalde beveiligingsdiensten, zoals de doormelding naar een meldkamer, zijn aftrekbaar als beroepskosten, tot 120% (in plaats van 100%).

 

Aftrek beroepskosten voor beveiliging

“Door de beveiliging van je werkomgeving te verhogen, beperk je niet alleen het risico op diefstal, inbraak of een overval maar ook de financiële gevolgen ervan. Bovendien creëer je een zorgeloze werksfeer voor jou en je werknemers. Waarom zou je nog onnodige risico’s nemen?”

Rechten en plichten i.v.m. je alarmsysteem

ken de spelregels van de overheid

Als je een alarmsysteem laat installeren in je bedrijf, zijn daar rechten en plichten aan verbonden. Zo zijn er bepaalde richtlijnen o.a. over de registratie van je alarm en heeft de overheid spelregels voor inbraakalarmen uitgevaardigd. We hebben ze overzichtelijk samengebracht voor jou.

Rechten en plichten i.v.m. alarmsystemen

Inbraak voorkomen

door organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen

En laat dat dé reden zijn om te kiezen voor Inbraakveilig: als een slotenmaker je betere sloten aanprijst, heeft hij wellicht gelijk. Als een alarminstallateur je een alarm voorstelt, heeft hij wellicht ook gelijk. Wij zijn beiden en bekijken het totaalplaatje! Zo krijg je een compleet en neutraal advies over je inbraakbeveiliging!

Inbraakpreventie

Een overval voorkomen

door de buit te beperken en de weg er naartoe zo moeilijk mogelijk te maken

Overvallers het moeilijk of zelfs onmogelijk maken. Ook daarvoor is Inbraakveilig je ideale partner; met zowel mechanische als elektronische beveiliging. Hindernissen op alle fronten!
Dus ook hier je garantie voor een goed, neutraal en allesomvattend advies voor je inbraakbeveiliging.

Anti hold-up

Wat doen bij een inbraak?

hoe gaan inbrekers te werk, hoe reageren en wat na een inbraak?

Als je weet hoe inbrekers te werk gaan, weet je meteen hoe je het hen zo moeilijk mogelijk kunt maken. Maar als je toch slachtoffer zou worden van een inbraak is het goed te weten hoe je best reageert. Daarna is het belangrijk om je inbraakbeveiliging nog eens goed onder de loep te nemen. Profiteer gerust van ons vrijblijvend beveiligingsadvies!

Wat doen bij inbraak?

Vertrouw op een alarmsystemen expert

Alleen een betrouwbaar alarmsysteem geeft rust

Inbraakveilig heeft de ervaring en de expertise in huis om een alarmsysteem te installeren dat je een gerust en veilig gevoel geeft. Onze alarmspecialisten weten precies hoe ze een bedrijf moeten beveiligen, met de beste inbraakalarmen op de markt.

Inbraakveilig heeft als alarminstallateur op die manier in de afgelopen jaren een tevreden cliënteel opgebouwd. Maar liefst 9.000 klanten vertrouwen hun inbraakbeveiliging toe aan Inbraakveilig: voor conceptie en plaatsing van hun alarmsysteem maar ook voor service en onderhoud.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Sefica
Jablotron
Bosch
Satel
RISCO group
 
Prijsaanvraag