Behalve tegen vuur en rook zijn er nog andere gevaren waar je je tegen kunt beschermen: als onderdeel van je alarmsysteem, je brandalarm of zelfs eenvoudig autonoom.

Zo bieden koolmonoxide detectoren je bescherming tegen de zgn.”stille sluipmoordenaar”, CO.  Maar ook andere gassen kunnen gevaarlijk of dodelijk zijn, denk maar aan propaan of butaan. Ook deze gas-detectoren zijn verkrijgbaar als autonome detector of als systeemcomponent. Hetzelfde geldt voor waterlek-detectoren en vorstsensors.

CO

CO

Je ruikt het niet en je ziet het niet maar het eist elk jaar opnieuw slachtoffers; 21 in 2016. Je beschermen tegen deze “stille sluipmoordenaar” is nochtans eenvoudig en niet duur. Een CO detector kan opgenomen worden in je brandmeldingssysteem maar bestaat ook autonoom.

Gevaarlijke gassen

Gevaarlijke gassen

Gassen zoals butaan, propaan en methaan (aardgas) kunnen zorgen voor verstikking en ontploffingsgevaar. Ook deze gassen kunnen gedetecteerd worden, door specifieke gas-detectoren. Ze bestaan als systeemcomponent maar ook als autonome gas-detector.

Waterlekken

Waterlekken

Een waterlek kan soms sneller dan je lief is ontstaan. De schade is al snel behoorlijk groot. Ook om deze schade te beperken zijn er waterlek-detectoren die snel reageren las er water in de buurt komt. Het zijn sensoren die aangesloten kunnen worden op je inbraakalarm of je brandcentrale.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag