Een brandalarm voor je bedrijf

Redt levens en voorkomt immense schade

Branddetectie voor je bedrijf

Een brandalarm is doorgaans verplicht voor bedrijven. Maar zelfs als dat voor jouw bedrijf niet zo zou zijn, doe je er goed aan om er toch een te laten installeren.

Jaarlijks gaan er nl. miljarden in vlammen op in bedrijfs- en industriebranden. Bij onze Noorderburen noemen ze die niet voor niks “miljoenenbranden”.
Een bedrijfsbrand brengt vooral de continuïteit van een onderneming in het gedrang.

Bedrijven zijn bijzonder kwetsbaar voor brand, niet alleen omdat de risico’s er groter zijn maar ook omdat er nog een ander fenomeen meespeelt, nl. brandstichting.

De juiste branddetectie

De juiste branddetectie

Om je bedrijf betrouwbaar te beschermen tegen brand, plaats je niet zomaar eender welke brandalarm. In een metaalwerkplaats bijvoorbeeld, zorgen lasapparaten voor rook. Maar tegelijk zijn ze ook een warmtebron. En daar moet dan rekening mee gehouden worden. Daarom bestaan er verschillende types branddetectie.

Soorten branddetectie
Op de juiste plaats

Op de juiste plaats

Perfecte branddetectie – maar op de verkeerde plaats – kan te traag detecteren. De brandbeveiligingsexperten van Inbraakveilig zorgen er niet alleen voor dat het juiste type rookdetectie geplaatst wordt, maar ook dat die op de juiste plaats komt. Er moet namelijk rekening gehouden worden met plaatsingsvoorschriften.

Plaatsen branddetectie
Voor elk interieur

Voor elk interieur

Als je veel belang hecht aan het interieur van je winkel of kantoor, kan je kiezen uit elegante keypads, design rookmelders, … Ja, zelfs een brandalarm kan met oog voor detail en design. En als het moet zelfs draadloos. Zo hoef je je helemaal geen zorgen te maken over je interieur.

Design brandalarm
Voor meerdere gevaren

Voor meerdere gevaren

Je wil natuurlijk dat je brandalarm je bedrijf beschermt tegen zoveel mogelijk gevaren. Denk maar aan gas, een waterlek, te hoge of te lage temperaturen in een bepaalde ruimte, … Een Inbraakveilig brandalarm beschermt op verschillende fronten wat waardevol is.

Compleet brandalarm
brandpreventie

brandpreventie

Ook blusdekens en brandblussers kunnen snel veel onheil voorkomen. Branddeuren kunnen een brandhaard isoleren en een brand inperken.
Maar ook noodverlichting, een goed vluchtplan en het opvolgen van nuttige preventiemaatregelen kunnen enorm bijdragen aan de brandveiligheid.

Brandpreventie

Autonoom of geïntegreerd

Soms kan je brandbeveiliging geïntegreerd worden in het inbraakalarm van je bedrijf. Maar soms wordt een echte “autonome” brandcentrale opgelegd.

Hoe dan ook, het belangrijkste is dat er alarm geslagen wordt bij brand. Ook als je bedrijf gesloten is. En dat kan naar je GSM of naar een alarmcentrale.

Brandalarm & integratie

Beveiligd tegen levensbedreigend gevaar

Enkele cijfers & weetjes

Jaarlijks worden er bijna 600 bedrijfs- en industriebranden geregistreerd in België.
Het leed dat een brand veroorzaakt, is niet in cijfers uit te drukken. Maar jaarlijks gaan in ieder geval miljarden op in de vlammen.

Statistieken tonen in ieder geval aan dat een efficiënt brandalarm geen overbodige luxe is.

Met een brandalarm van Inbraakveilig bescherm je wat waardevol is. Bezittingen… en levens!

Flexibele formules

Een brandalarm aankopen en afschrijven over een bepaalde periode – of inboeken als vaste kost met een maandelijkse factuur. Naargelang je specifieke situatie en andere financieringsbehoeften kan het één al interessanter zijn dan het andere.

Brandbeveiliging kopen, leasen of huren

De investeringen in beveiliging kunnen, naast de gewone afschrijvingen, van een bijkomende aftrek van 20,5% genieten, namelijk de “Aftrek voor investering”.

Investeringsaftrek voor brandbeveiliging

Ook de kosten voor het leveren van bepaalde beveiligingsdiensten zijn aftrekbaar als beroepskosten, tot 120% (in plaats van 100%).

Aftrek als beroepskosten voor brandbeveiliging

Door de beveiliging van je werkomgeving te verhogen, beperk je niet alleen het risico op brand maar ook de financiële gevolgen ervan. Bovendien creëer je een zorgeloze werksfeer voor jou en je werknemers. Waarom zou je nog onnodige risico’s nemen?

Vertrouw op een expert

want alleen een betrouwbaar brandalarm kan levens redden

Inbraakveilig heeft de ervaring en de expertise in huis om een betrouwbaar brandalarm te installeren dat altijd levens redt.

Brandpreventie met eenvoudige, autonome rookmelders, met een complete brandmeldinstallatie met een echte brandcentrale of met rookdetectoren geïntegreerd in je inbraakalarm.

Onze brandbeveiligingsexperten weten precies hoe ze een bedrijf tegen brand moeten beveiligen; met de juiste brandsensoren op de juiste plaats en correct geplaatst.

Jouw Inbraakveilig brandveiligheidsadviseur zet je ook graag op weg met een evacuatieplan of vluchtplan. We zetten alles op alles voor jouw veiligheid.

Contacteer ons Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Detnov
Ei electronics
Sefica
Bosch
Satel
 
Prijsaanvraag