Inbraakveilig installeert videofoons en parlofoons van topmerken. Elk merk heeft zijn eigen sterktes. Het ene merk wordt vooral toegepast omwille van zijn integratiemogelijkheden in bv. een camerasysteem terwijl het andere merk meer mogelijkheden biedt om het toe te voegen aan de toegangscontrole.

Zoals al eerder uiteengezet geven wij vanuit beveiligingsstandpunt altijd de voorkeur aan een videofoon systeem.

Dahua Technology videofoon

De videofoon systemen van Dahua Technology zijn probleemloos en eenvoudig te integreren in de camerabewaking van het merk – en vice versa. Ook budgetvriendelijke toegangscontrole toevoegingen maken deze systemen zeer laagdrempelig. Zoals je van een camerafabrikant verwacht, ontbreken alle mogelijkheden om op afstand, via PC en smartphone App, te communiceren en te beheren uiteraard niet. Ook voor kleinere en middelgrote appartementsgebouwen heeft Dahua Technology interessante oplossingen in het gamma.

Fermax videofoon en parlofoon

Met Fermax is het mogelijk om zowel eengezinswoningen tot en met grotere appartementsgebouwen uit te rusten met een parlofoon- of videofoonsysteem. De Fermax systemen hebben ook heel wat uitbreidingsmogelijkheden i.v.m. toegangscontrole. Ook compatibele (PC) netwerk-, domotica-, telefonie- en zelfs centrale audiotoepassingen kunnen naadloos overgaan in het Fermax videofoon systeem.

Panasonic videofoon

De extreem gebruiksvriendelijke videofoon systemen van deze toonaangevende elektronicaproducent bieden je maximaal comfort. Met tot 6 draagbare telefoons met videodisplay – of met je smartphone via wi-fi – beantwoord je van waar ook in je woning of bedrijf oproepen aan de deur. Dankzij de lens met brede kijkhoek krijg je iedereen perfect in beeld terwijl niemand zich kan verschuilen. De Panasonic VL-SWD501 en VL-SVN511 video intercoms zijn bovendien zeer prijsvriendelijk!

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag