Codeklavieren met een fraai design, badge-lezers met een verlichte achtergrond, maar ook mooi deurbeslag, slanke deurmagneten op een glazen deur, enz.

Als je interieur zeker niet mag worden gekrenkt, kunnen ook draadloze codeklavieren en badge-lezers geplaatst worden.

Elektronisch deurbeslag is nog een andere mogelijkheid om de wanden en plafonds van je woning onaangeroerd te laten. Inbraakveilig biedt trouwens volledig draadloze toegangscontrolesystemen op basis van elektronisch deurbeslag; uniek in zijn soort. De toegangsrechten die bij een bepaalde badge horen worden dan via andere badges “verspreid” naar alle deurbeslag-lezers in het systeem. Bovendien oogt het deurbeslag bijzonder mooi én het kan op zowat elke deur gemonteerd worden.

TIP: alvorens een beslissing te nemen over je toegangscontrole kan je best even kennismaken met de unieke voordelen van ons SALTO systeem.

Fraaie codeklavieren <br />en badge-lezers

Fraaie codeklavieren
en badge-lezers

Codeklavieren en badge-lezers; super slank en elegant of met LED achtergrondverlichting. Met mooi verlichte toetsen of met een oogstrelend design. Inbraakveilig biedt vast wel iets aan wat bij je interieur past – of het zelfs verfraait.

Draadloze codeklavieren <br />en badge-lezers

Draadloze codeklavieren
en badge-lezers

Om boor-, breek- en kapwerk en kabelgootjes op de muur te vermijden, zijn er ook draadloze code- en badge-lezers beschikbaar. Uiteraard veilig verbonden met het toegangscontrolesysteem via wi-fi en andere beveiligde verbindingen.

Elektronisch draadloos <br />deurbeslag

Elektronisch draadloos
deurbeslag

De toegangsbadge verspreidt de toegangsrechten van een bepaalde badge via andere badges naar alle badge-lezers in het systeem. Het elektronisch deurbeslag zelf kan zonder probleem op elke deur worden gemonteerd.

SALTO toegangscontrole

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag