Een efficiënt branddetectie systeem plaatsen zonder je interieur te krenken. Branddetectie als onderdeel van je inbraakalarm of met een autonome brandmeldinstallatie. Het kan beiden.

Een efficiënt branddetectie systeem plaatsen kan in beide gevallen zonder je interieur te krenken. Gelukkig bestaan er systemen die deels of zelfs volledig draadloos werken. En dan nog wel zonder in te boeten aan betrouwbaarheid.

Vanzelfsprekend wordt de voorkeur gegeven aan bekabelde rookmelders. Vooral omdat er dan geen batterijen aan te pas moeten komen én omdat bedrade branddetectoren altijd onmiddellijk reageren.
Daarom: bekabeld waar het kan, draadloos waar het moet. Dat is de visie van Inbraakveilig.

Een meerwaarde is het als de componenten van je branddetectie mooi overgaan in je interieur.

Een strak keypad, design rookdetectie, zelfs een onzichtbare rookmelder… Inbraakveilig biedt design branddetectie componenten van vooraanstaande en vooruitstrevende merken aan. Met oog voor schoonheid en detail en tegelijk doen wat ze moeten doen: snel detecteren, vlot bedienen, enz. Brandbeveiliging mag ook mooi zijn. Het oog wil ook wat.

Draadloze brandmeldsystemen

Als kap- en breekwerk écht geen optie is, heeft Inbraakveilig toch een aantal betrouwbare, draadloze oplossingen. Gedeeltelijk of volledig draadloos.

Touchscreen bedieningspanelen

Functioneel, op maat en meteen een streling voor het oog. Touchscreen bediening voor je brandalarm is het neusje van de zalm. Inbraakveilig zorgt voor je interieur.

Design rookmelders

Voor wie wat hogere eisen stelt aan esthetiek hebben we ook wel enkele branddetectie oplossingen die perfect afgestemd kunnen worden op je interieur.

Onzichtbare rookmelders

Soms is het het mooist als iets belangrijk onzichtbaar wordt. Rookmelders die bijna onzichtbaar ingewerkt worden in je interieur. Niets wat stoort en toch optimaal beveiligd.

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag