Wie mag waar binnen en wanneer? Elektronische access control is een veilige, efficiënte en rendabele oplossing om dit te regelen en te beheren, eventueel zelfs op afstand.

Wie staat er voor de deur? Want de deur zomaar openen voor ongenode gasten doe je beter niet. Want je mag dan wel een super veilig slot hebben… maar als je het zelf open doet… Basisvormen van elektronische toegangsbeveiliging zijn videofonie en parlofonie. Inbraakveilig levert videofoons met visuele controle en evt. bediening op afstand; via je smartphone, tablet of PC.

Met elektronische access control systemen kan je volgens een bepaald schema personen toegang geven tot enkel die ruimten die jij wilt. Met een gebruiksvriendelijke App kan je in real-time bovendien alles regelen, zelfs al ben je aan de andere kant van de wereld.

Access control kan bovendien je veiligheid nog verbeteren door gebruik te maken van unieke toegangscodes, badges en tags of zelfs biometrische scans zoals van een vingerafdruk. Zo moet je niet meer alle cilinders vervangen als je je sleutel verloren hebt of als die gestolen werd. Ook het ongewenst dupliceren van sleutels en de “sleutel onder de mat” poespas is hiermee verleden tijd.

Met een toegangscontrole systeem kan je bovendien ook nagaan wie – waar – wanneer binnen geweest is. Het systeem beschikt over een verhelderend logboek.

TIP: alvorens een beslissing te nemen over je access control systeem, kan je best even kennismaken met de unieke voordelen van ons SALTO systeem.

Parlo- en videofonie

Parlo- en videofonie

Voor je de deur openmaakt, weet je maar beter wie er aan de andere kant staat. Daarom is dit een minimum aan beveiliging. Met sommige van onze systemen kan je ook op afstand zien wie er aanbelt om dan te beslissen of je al-dan-niet de deur opent.

Meer info
Elektronisch deurbeslag

Elektronisch deurbeslag

Inbraakveilig levert toegangscontrole met unieke voordelen. Zo kan een elektronisch beslag eenvoudig op zowat elke deur geplaatst worden. Dat beslag is dan uitgerust met een badgelezer, een codeklavier of een fingerprint scanner.

Meer info
Elektronische access control

Elektronische access control

Voor nog uitgebreidere mogelijkheden o.a. om met tijdschema’s in te stellen wie – waar naar binnen mag. Deze systemen beschikken bovendien over een logboek zodat je ook achteraf kunt zien wat er gebeurd is.

Meer info

De slotenmaker

Al meer dan 20 jaar de referentie in Vlaanderen.

Dag & nacht paraat - 7 op 7

Kies uw regio: Dendermonde | Gent | NinoveLot | Knokke-Heist

Bel 052 22 21 35

Bel 09 223 02 10

Bel 054 32 37 26

Bel 02 305 83 00

Bel 050 62 14 98

Prijsaanvraag