Inbraakveilig installeert camerabewaking van topmerken voor je bedrijf.

De ene bewakingscamera wordt gekozen omwille van een bijzondere kwaliteit, bv. Starlight licht-gevoeligheid. Een andere kan dan weer gekozen worden in functie van het budget. Elke bewakingscamera wordt perfect afgestemd op de specifieke vereisten in een welbepaalde situatie.

Inbraakveilig biedt ook open platform oplossingen aan. Daardoor is het niet noodzakelijk om bij beveiligingscamera’s van 1 bepaald merk te blijven. De opname-oplossing kan dan bewakingscamera’s van verschillende merken aan.

Camerasystemen voor kleine handelszaken en kleinere bedrijven zijn doorgaans iets eenvoudiger. Hier is het dan ook perfect mogelijk om een ideale camerabewaking samen te stellen met bewakingscamera’s van eenzelfde topmerk.

Sefica bewakingscamera

Sefica is het Belgisch huismerk van een Security Expert. Met een Sefica bewakingscamera krijg je altijd waar voor je geld.

De uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding maakt van deze bewakingscamera een ware topper. In het Sefica gamma vinden we zowel eenvoudige High Definition camera’s met haarscherp beeld als geavanceerde intelligente beveiligingscamera’s. Hun BlueShield totaalbeveiligingsconcept geniet ondertussen al van wereldfaam.

Sefica heeft naast IP camera’s ook analoge (HD-CVI) camera’s in het aanbod.

Dahua Technology bewakingscamera

Camera’s van ’s werelds tweede grootste bewakingscamera producent. Het merk blinkt uit in continue innovatie en heeft een enorm ruim productaanbod.

Een Dahua bewakingscamera is een high-tech camera met doorgaans behoorlijk wat intelligentie en altijd de nieuwste snufjes aan boord. Ook de kleurechtheid van een Dahua Technology bewakingscamera kan veel mensen overtuigen. Op het vlak van lichtgevoeligheid heeft Dahua Technology – met hun Starlight camera’s – een aantal toppers in het gamma.

Ook met een Dahua Technolgy bewakingscamera krijg je veel waar voor je geld. Dahua Technology produceert zowel analoge (HD-CVI) camera’s als IP camera’s.

Bosch bewakingscamera

Bosch is de wereldleider in intelligente beveiligingscamera’s. Vooral dankzij de ontwikkelingen in hun automotive peiler die “gedeeld” kunnen worden met hun bewakingscamera’s. Bosch is koploper in de ontwikkeling van camera-gestuurde elektronica voor o.a. de Mercedes-Benz zelf-rijdende auto’s. Herkenning van voetgangers, voertuigen, fietsers, enz., naast een ongekend accurate bewegingsdetectie. Een Bosch bewakingscamera vind je dan ook vooral bij de veeleisende klant. Bosch heeft een breed gamma camera’s van topkwaliteit. Voor de Bosch bewakingscamera’s geldt vooral: No nonsense.

Vivotek bewakingscamera

Vivotek is een Taiwanese bewakingscamera fabrikant. Het merk onderscheidt zich op vlak van doordacht en robuust design van hun camera’s. Vivotek staat voorts ook sinds jaar en dag bekend om zijn toonaangevende fish-eye (360°) camera’s. Ook de data-beveiliging van hun camera’s staat altijd voorop. Vivotek is bezig met een grote inhaalbeweging op het vlak van ingebouwde intelligentie in hun beveiligingscamera’s. Hun “Human Detection” is een oplossing waar de security wereld al lang op wachtte.

Als we spreken over een camerasysteem komt daar, naast de bewakingscamera’s, ook nog opname-apparatuur aan te pas. Met deze “recorders” kunnen de beelden worden getoond en opgenomen. De merken die hierboven genoemd worden, beschikken over een eigen lijn opnametoestellen. Deze zijn dan ook ideaal afgestemd op de mogelijkheden van de bewakingscamera’s van het merk.

Maar het kan ook soms nodig zijn om bewakingscamera’s van verschillende merken door elkaar te gebruiken. Of voor camerasystemen met een groter aantal beveiligingscamera’s. Dan worden cameraservers geïnstalleerd waarbij door middel van software de beelden kunnen worden getoond en opgenomen. In het vakjargon Video Management Software of kortweg VMS.

Bosch

Bosch biedt een reeks “kant-en-klare” recorders in hun DIVAR IP gamma. Maar daarnaast heeft Bosch ook nog het Bosch Video Management System of kortweg BVMS. Aangevuld met hun Video Recording Management, VRM, kunnen camerasystemen met wel meer dan duizend bewakingscamera’s niet alleen gevisualiseerd en opgenomen, maar ook geanalyseerd worden op een onnavolgbare manier. Het creëren van alarmbewerkingen gekoppeld aan de intelligentie van de Bosch bewakingscamera biedt grenzeloze mogelijkheden.

Milestone

De Milestone VMS is een open platform software die het mogelijk maakt om zowat elke professionele bewakingscamera te integreren in een camerasysteem. Daarnaast kunnen ook zeer uiteenlopende beeldanalyse en toegangscontrole “plug-ins” geïntegreerd worden; bv. gezichtsherkenning of ANPR software. Milestone is daarom veel meer dan software om bewakingscamera’s te visualiseren en op te nemen.
Milestone beschikt ook over de “kant-en-klare” Husky opnameservers waarin deze software ook voor kleinere systemen wordt geïntegreerd.

Vertrouw de studie van de camerabewaking voor je bedrijf toe aan een specialist. Vertrouw op Inbraakveilig.

Ontdek ook de mogelijkheden met camerabewaking thuis!

Prijsaanvraag Bel 052 22 21 35

Prijsaanvraag
Address
Address
City
State/Province
Zip/Postal
Country
Prijsaanvraag