Inbraakveilig installeert voor je winkel of bedrijf brandbeveiliging van topmerken. Vanzelfsprekend voeren wij er ook het onderhoud op uit.

Een brandalarm voor een kleine winkel wordt veelal geïntegreerd in het inbraakalarm. Maar als er speciale risico’s zijn of als er geen inbraakalarm geplaatst wordt in de winkel kunnen autonome rook- en gas-melders of een autonoom brandalarm je beveiligen tegen brand. Voor bedrijven met een bijzonder risico of met een grotere oppervlakte is een autonoom brandmeldsysteem aangewezen of soms verplicht.

Afhankelijk van het gebouw dat moet beveiligd worden, de grootte ervan en de eventueel bijkomende voorzieningen zoals rookkoepels kan er een keuze gemaakt worden voor het een of ander brandalarm.

Bosch brandbeveiliging

Bosch Fire Alarm Systems heeft al meer dan 80 jaar ervaring en kennis in huis om met slimme producten niet alleen levens te beschermen  maar ook snel en en efficiënt levens te redden bij brand. Blikvangers in het Bosch gamma zijn ongetwijfeld hun “onzichtbare” 500 Series rookmelders die passen in elke showroom of elke ruimte waar een rookmelder geen afbreuk mag doen aan het strakke interieur. Ook met hun videogebaseerde rookdetectie is Bosch een pionier om ingewikkelde brandbeveiligingsvraagstukken op te lossen.

Detnov brandbeveiliging

Detnov Fire Systems Products ontwikkelt al meer dan 20 jaar gesofisticeerde brandalarmen. Een team van hooggekwalificeerde ingenieurs levert baanbrekend werk vanuit Barcelona in Spanje. Zo zijn zij onbetwist de koploper op het vlak van volledig mobiele controle van brandalarmen. De Detnov cloud App zorgt namelijk voor heel wat extra controle en gemak; zowel voor ons als installateur als voor jou als gebruiker. Het Detnov gamma is zeer breed. Zelfs voor grotere bedrijfs- en kantoorgebouwen ontwikkelen zij uiterst functionele brandcentrales. En dan nog wel altijd met oog voor design!

Ei Electronics brandbeveiliging

Ei Electronics is een Ierse fabrikant gespecialiseerd in rook-, hitte- en CO-melders, voornamelijk voor particuliere woningen en kleine bedrijven. Vooral om hun “inter-connectiviteit” zijn ze wereldwijd  befaamd. Met hun RadioLINK technologie seinen gas- en brandmelders alarmsituaties door naar elkaar over het ganse gebouw. Met AudioLINK wordt daar ook de smartphone voor ingezet. Met SmartLINK kan alles via de Cloud beheerd worden. Best uniek.

Honeywell brandbeveiliging

Een Honeywell-Morley-IAS en Honeywell-Notifier brandalarm vind je zowel in kleinere bedrijven als op uitgestrekte industriële sites. Het  Honeywell aanbod in brandalarmen is dan ook bijzonder uitgebreid en compleet. Voor uitbreidingen met bv. blussystemen, ontruimingssystemen en rook- en warmteafvoer zijn de Honeywell systemen uiterst geschikt.

Siemens Synova brandbeveiliging

Synova vindt nu onderdak bij de industriële reus SIEMENS. Met het Synova gamma heeft SIEMENS een compleet aanbod voor zowel kleine als grote brandmeldinstallaties, zowel voor conventionele brandalarm systemen als voor analoog adresseerbare. De SynoDEC rookmelders zijn wijd en zijd bekend voor hun snelle reactie op rookontwikkeling. Nog een ander uniek voordeel is dat de Synova rookmelders kunnen geleverd worden in een kleur naar keuze.

Voor de brandbeveiliging van appartementen kan je ook terecht op onze pagina’s over:

appartementsdeuren

rookmelders

Prijsaanvraag